Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι κάνει μια KTM MotoGP στο χιονοδρομικό κέντρο; (+video)

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κάνει μια KTM MotoGP στο χιονοδρομικό κέντρο; (+video)

NEWSMOTO

Τι κάνει μια KTM MotoGP στο χιονοδρομικό κέντρο; (+video)

NEWSMOTO

Ο Ντάνι Πεδρόζα δοκιμάζει τη MotoGP μοτοσικλέτα της KTM σε αλπικό σλάλομ!

Advertisement
Advertisement

Ο Ντάνι Πεδρόζα εκτός από ένας από τους καλύτερους αναβάτες MotoGP, είναι πλέον και ο καλύτερος αναβάτης δοκιμών καθώς ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της KTM οφείλεται στη δουλειά του Ισπανού. Ο Πεδρόζα έχει συνηθίσει να δοκιμάζει την RC16 της KTM σε διάφορες πίστες ανά τον κόσμο, αλλά αυτήν τη φορά το πήγε σε άλλο επίπεδο δοκιμάζοντας τη μοτοσικλέτα σε πίστα σκι.

Η Red Bull Γαλλίας διοργάνωσε ένα διαφορετικό event σε χιονοδρομικό κέντρο των Άλπεων με προσκεκλημένο τον Πεδρόζα. Ο Ισπανός έφερε μαζί του και την πρωτότυπη RC16 του MotoGP την οποία οι άνθρωποι της ομάδας του την είχαν προετοιμάσει για οδήγηση σε πάγο και χιόνι.

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός αναβάτης σε ένα μικρό teaser δείχνει τις ικανότητές του και στην οδήγηση στο χιόνι κάνοντας την KTM ότι θέλει. Άλματα, ντριφτ ακόμα και στρίψιμο με πλάγιασμα είναι μερικά από αυτά που καταφέρνει ο αναβάτης της KTM δείχνοντας ότι η μοτοσικλέτα είναι ικανή για πολλά περισσότερα από το να γράφει χρόνους στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Red Bull France (@redbullfrance)

Advertisement

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που βλέπουμε μια MotoGP μοτοσικλέτα στο χιόνι. Ο Μαρκ Μάρκεθ πριν από μερικά χρόνια είχε οδηγήσει την Repsol Honda RC213V σε χιονοδρομικό κέντρο και ακόμα πιο παλιά, οι Βαλεντίνο Ρόσι και Νίκι Χέιντεν την Ducati Desmosedici στις Ιταλικές Άλπεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκαίνια για το νέο Central Store KTM-Husqvarna-GasGas στην Αθήνα
Θα σε χάλαγε να είχες δάσκαλο σε track day κάποιο αστέρι του MotoGP;
Αυτός είναι ο κορυφαίος «Δούκας» των 190 ίππων (+video)