Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι κάνει ένα Yamaha NEO’s στο Λονδίνο; (+video)

Ελλάδα 18:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κάνει ένα Yamaha NEO’s στο Λονδίνο; (+video)

NEWSMOTO

Τι κάνει ένα Yamaha NEO’s στο Λονδίνο; (+video)

NEWSMOTO

Το μικρό ηλεκτρικό scooter της Yamaha βγαίνει στους δρόμους του Λονδίνου και τα βάζει με την καθημερινότητα.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha έχει ξεκινήσει δυναμικά την είσοδό της στην εποχή των ηλεκτρικών οχημάτων παρουσιάζοντας μια νέα σειρά scooter πριν από περίπου έναν χρόνο. Τα NEO’s και E01 είναι τα δυο πρώτα ηλεκτρικά scooter της εταιρείας με το πρώτο να βρίσκεται ήδη στα καταστήματα και το δεύτερο να έχει ξεκινήσει την πειραματική του είσοδο σε κάποιες αγορές του κόσμου με στόχο να είναι ευρέως διαθέσιμο στις αρχές του 2024.

Το NEO’s είναι ένα μικρό ηλεκτρικό scooter για μικροαστικές και αστικές μετακινήσεις. Οι άνθρωποι της Yamaha θέλησαν μέσα από ένα ενδιαφέρον βίντεο να δείξουν στον κόσμο τις δυνατότητες του NEO’s σε μια μεγάλη πόλη όπως το Λονδίνο. Στόχος ήταν με μία μόνο φόρτιση να δουν τι μπορούν να κάνουν, πόσα χιλιόμετρα μπορούν να διανύσουν, σε ποιους δρόμους να κινηθούν, πόσο εύκολο είναι και πόσο άνετο σε καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Το scooter της Yamaha εντυπωσιάζει με τις επιταχύνσεις από στάση και εύκολα πετάγεται μπροστά στα φανάρια, ενώ αναρτήσεις και φρένα προσφέρουν ένα διασκεδαστικό όχημα μετακίνησης. Το δυνατό του σημείο είναι η ευελιξία σε συνθήκες έντονης κίνησης, ενώ είναι άνετο και ευρύχωρο για μεγάλο εύρος αναβατών.

Το Yamaha NEO’s είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 3,4 ίππων με τη ροπή να φτάνει τα 136 Nm. Η μπαταρία είναι λιθίου, αποσπώμενη, με βάρος 8 κιλά και χαρίζει αυτονομία 38,5 χιλιόμετρα, ενώ ο αναβάτης μπορεί έχει την επιλογή δύο μπαταριών που σχεδόν διπλασιάζουν την αυτονομία.

Advertisement

Οι τροχοί είναι 13 ιντσών και το βάρος του 90 κιλά, ενώ το επίπεδο πάτωνα, οι δύο επιλογές οδήγησης, το σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone, το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και η LCD οθόνη πληροφοριών κάνουν τη ζωή του αναβάτη εύκολη.

Advertisement

Δείτε το βίντεο της Yamaha με το NEO’s στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αέρας ανανέωσης για το Yamaha XSR700 (+video)
Ξεκινάει στην Ιαπωνία η διάθεση του Yamaha E01 (+video)
EICMA 2022: Δύο heritage και ένα τρίτροχο η Yamaha στο Μιλάνο

Advertisement