Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2022

EICMA 2022: Δύο heritage και ένα τρίτροχο η Yamaha στο Μιλάνο

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EICMA 2022: Δύο heritage και ένα τρίτροχο η Yamaha στο Μιλάνο

EICMA 2022

EICMA 2022: Δύο heritage και ένα τρίτροχο η Yamaha στο Μιλάνο

EICMA 2022

Η Yamaha παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο Nikken και φρεσκάρισε την οικογένεια των XSR για το 2023.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί στην EICMA όλα τα βλέμματα στο stand της Yamaha να ήταν στραμμένα πάνω στη νέα Tracer 9 GT+ με το πρωτοποριακό σύστημα ραντάρ, ωστόσο σε άλλα σημεία του περιπτέρου υπήρχαν μικρότερες ή μεγαλύτερες εκπλήξεις από τους Ιάπωνες.

Αδιαμφισβήτητα η επόμενη μεγαλύτερη αναβάθμιση για το 2023 ήρθε από ένα τρίτροχο μοντέλο της μάρκας, το Nikken. Το εντυπωσιακό και καινοτόμο τρίτροχο της Yamaha είναι ένα sport touring μοντέλο στην premium κατηγορία το οποίο προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, τεχνολογία αιχμής και φυσικά άνεση στις μεγάλες αποστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Η σημαντικότερη αναβάθμιση έχει να κάνει με τον κινητήρα ο οποίος πλέον είναι ο νέος CP3 τρικύλινδρος των 890 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 119 ίππους. Το μηχανικό σύνολο συνοδεύουν πλούσια ηλεκτρονικά βοηθήματα με επιλογές οδήγησης, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και νέο quickshifter, ενώ το πλαίσιο έχει επανασχεδιαστεί μαζί με τους εμπρός τροχούς που δίνουν μεγαλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερα επίπεδα κλίσης της μοτοσικλέτας.

Στον εξοπλισμό, η Yamaha φρόντισε να προσθέσει μεγάλη οθόνη TFT 7 ιντσών με σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας και ενσωματωμένη πλοήγηση της Garmin. Η έκδοση GT έρχεται με στάνταρ τις πλαϊνές βαλίτσες, τα θερμαινόμενα γκριπ και ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Advertisement

Εκτός από το Nikken η Yamaha παρουσίασε τη νέα σειρά Legacy της XSR 700 με αποκλειστικό χρωματισμό Speedblock Silver που τιμά την κλασική κληρονομιά της Yamaha. Βασικό της χαρακτηριστικό είναι το νέο φαρδύ τιμόνι, οι ζάντες με τα τρακτερωτά ελαστικά και ο στρογγυλός προβολέας LED. Νέους χρωματισμούς έχουμε και για τα XSR 125 και XSR900 με τον μαύρο heritage βάψιμο του μεγαλύτερου XSR να κλέβει την παράσταση.

Advertisement

Βίντεο από το stand της Yamaha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Εντός έδρας παρουσία για Piaggio-Vespa (+video)
EICMA 2022: Το Tiger 1200 κυριάρχησε στο περίπτερο της Triumph
EICMA 2022: Αποκάλυψη για το νέο Yamaha Tracer 9 GT+ (+video)

Advertisement