Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι είναι η υπηρεσία SuMisura της Ducati; (+video)

Ελλάδα 3:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι είναι η υπηρεσία SuMisura της Ducati; (+video)

NEWSMOTO

Τι είναι η υπηρεσία SuMisura της Ducati; (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati δημιούργησε μια πρωτοποριακή υπηρεσία στον τομέα της ένδυσης αναβαθμίζοντας την εμπειρία οδήγησης στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Είμαστε πλέον μια ανάσα από την Άνοιξη, ο καιρός βελτιώνεται συνεχώς και είναι καιρός να αρχίσουμε να ξεσκονίζουμε τον εξοπλισμό μας για να ετοιμαστούμε για εξορμήσεις και track days στην πίστα. Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της σπορ οδήγησης είναι φυσικά η αγωνιστική δερμάτινη φόρμα και ο πλήρης εξοπλισμός ο οποίος θα μας προστατεύσει και θα μας κάνει να αισθανθούμε άνετα όταν οδηγούμε σβέλτα.

Η Ducati, έχοντας τεράστια εμπειρία στους αγώνες και στον εξοπλισμό του αναβάτη, θέλησε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία οδήγησης σε πίστα δημιουργώντας μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για τον αναβάτη. Το Ducati SuMisura είναι μια πλατφόρμα μέσα από την οποία ο αναβάτης μπορεί να «χτίσει» τον δικό του εξοπλισμό με τεράστια δυνατότητα προσαρμογής στα δικά του θέλω.

Advertisement
Advertisement

Μέσα από το Ducati SuMisura ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την δερμάτινη φόρμα που θέλει και μέσα από μια σειρά καθοδηγήσεων από την εταιρεία να καταχωρήσει τις μετρήσεις του σώματός του στο σύστημα. Οι ειδικοί της Ducati λαμβάνουν τις μετρήσεις και κατασκευάζουν τη φόρμα σύμφωνα με το σωματότυπο του κάθε αναβάτη.

Σε δεύτερη φάση, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει χρωματισμούς σε διάφορα σημεία της φόρμας, ακόμα και να στείλει το δικό του σχέδιο που θέλει να εμφανίζεται στο δερμάτινο κουστούμι του. Ο πελάτης επίσης μπορεί να επιλέξει τις τεχνικές ραφής που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και το υλικό των προστατευτικών που θα προστεθούν προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες του. Μόλις ολοκληρώσει τον σχεδιασμό, οι ειδικοί του Ducati SuMisura κατασκευάζουν τη φόρμα και τη στέλνουν στον συνεργάτη που έχει ζητήσει ο πελάτης σε όλη την Ευρώπη.

Advertisement

Βίντεο της υπηρεσίας Ducati SiMisura.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Ducati Diavel V4 (+video)
Πλοήγηση Turn by Turn για την Ducati DesertX (+video)
Το Campioni in Pista της Ducati έδωσε το στίγμα του 2023