Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πλοήγηση Turn by Turn για την Ducati DesertX (+video)

Ελλάδα 19:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πλοήγηση Turn by Turn για την Ducati DesertX (+video)

NEWSMOTO

Πλοήγηση Turn by Turn για την Ducati DesertX (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati παρουσίασε το νέο της σύστημα πλοήγησης Στροφή/ Στροφή για τα DesertX και Diavel V4.

Advertisement
Advertisement

Για το 2023 η Ducati πρόσθεσε στην γκάμα της DesertX έναν νέο χρωματισμό τον οποίο ονόμασε R22. Ο συγκεκριμένος χρωματισμός είναι αφιερωμένος στο ηλεκτρικό αγωνιστικό Audi RS Q e-tron με το οποίο η γερμανική μάρκα παίρνει μέρος στο διάσημο Rally Dakar και σε όλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally Raid.

Μαζί με τον νέο αυτό χρωματισμό, η Ducati παρουσίασε και ένα νέο σύστημα πλοήγησης το οποίο έρχεται να προστεθεί στον ήδη πολύ πλούσιο εξοπλισμό της μοτοσικλέτας. Το σύστημα πλοήγησης είναι ενσωματωμένο στο Ducati Multimedia System και μέσα από την οθόνη TFT της μοτοσικλέτας μπορεί ο αναβάτης να καθοδηγηθεί στην τοποθεσία που έχει επιλέξει.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα έχει τη μορφή Turn by Turn (Στροφή/Στροφή) και ενεργοποιείται μέσα από την ειδική εφαρμογή Ducati App μέσω Bluetooth. Ο αναβάτης επιλέγει την τοποθεσία στην οποία θέλει να μετακινηθεί και το σύστημα επιλέγει την ταχύτερη διαδρομή. Υπάρχει επίσης η επιλογή της πιο οικονομικής διαδρομής ή της επιλογής χωρίς διόδια ή της επιλογής χωρίς αυτοκινητόδρομο.

Μέσω της ειδικής εφαρμογής, η κάθε διαδρομή του αναβάτη μπορεί να αποθηκευθεί με αποτέλεσμα όταν θελήσει να την επαναλάβει να έχει ήδη έτοιμα τα δεδομένα. Παράλληλα, υπάρχει καταγραφή και άλλων δεδομένων όπως ταχύτητα ταξιδιού, μέγιστη κλίση, φωτογραφίες από το ταξίδι και πολλά ακόμα. Το σύστημα πλοήγησης Στροφή/Στροφή της Ducati είναι διαθέσιμο σε όλα τα DesertX, ενώ αναμένεται σε δεύτερη φάση να τοποθετηθεί στο νέο Diavel V4.

Advertisement

Βίντεο της DesertX R22.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ducati DesertX
Πόσο κοστίζει η νέα Ducati Multistrada V4 Rally;
Ξεκίνησε η παραγωγή της ηλεκτρικής Ducati MotoE (+video)