Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποια αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Ducati Diavel V4 (+video)

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Ducati Diavel V4 (+video)

NEWSMOTO

Ποια αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Ducati Diavel V4 (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati έχει σχεδιάσει μια σειρά από κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ για το μοναδικό της roadster.

Advertisement
Advertisement

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία μοντέλα που παρουσίασε η Ducati για το 2023 ήταν η νέα Diavel V4. Το εμβληματικό roadster των Ιταλών φιλοξενεί πλέον τον καινούριο V4 κινητήρα των 1.158 κ.εκ. Granturismo τον οποίο γνωρίσαμε στο δημοφιλές Multistrada και αποδίδει 168 ίππους και 126 Nm ροπής.

Παράλληλα με τον κινητήρα, η Ducati έχει εξοπλίσει τη νέα Diavel V4 με το πλαίσιο monocoque από αλουμίνιο, κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και φυσικά ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα που κάνουν την οδήγηση καθόλα απολαυστική. Για να ενισχύσει την προσωπικότητα της μοτοσικλέτας ακόμα περισσότερο η Ducati αποφάσισε να σχεδιάσει και μια σειρά από ιδιαίτερα αξεσουάρ που κάνουν την Diavel να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα της απόδοσης (ηχητικής και οδηγικής) το εργοστάσιο από την Μπολόνια έχει διαθέσιμο ένα τελικό εξάτμισης από τιτάνιο το οποίο διατηρεί το σχήμα των τεσσάρων απολήξεων της βασικής έκδοσης. Πολλά εξαρτήματα, όπως τα φτερά εμπρός και πίσω ή τα καλύμματα κινητήρα είναι διαθέσιμα και από ανθρακονήματα, ενώ μπορεί αν βρει κανείς και billet μανέτες και μαρσπιέ ειδικά σχεδιασμένα για την Diavel V4.

Ένα από τα πιο δυνατά αξεσουάρ είναι οι χυτές ζάντες αλουμινίου που έχει σχεδιάσει το Ducati Centro Stile ειδικά για το μοντέλο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μαύρου ή κόκκινου χρώματος στις δαγκάνες των φρένων. Στον τομέα της πρακτικότητας, η Ducati έχει σχεδιάσει δύο πλαϊνές βαλίτσες χωρητικότητας 48 λίτρων οι οποίες έρχονται με τις ειδικές βάσεις και το προστατευτικό πλάτης του συνεπιβάτη. Παράλληλα, ο αναβάτης θα προστατευθεί από την μικρή φιμέ ζελατίνα η οποία τοποθετείται πάνω από τον προβολέα. Η τιμή της νέας Diavel V4 ξεκινάει από τις 31.000 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πλοήγηση Turn by Turn για την Ducati DesertX (+video)
Το Campioni in Pista της Ducati έδωσε το στίγμα του 2023
Δοκιμή: Ducati DesertX