Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το Campioni in Pista της Ducati έδωσε το στίγμα του 2023

Ελλάδα 4:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Campioni in Pista της Ducati έδωσε το στίγμα του 2023

NEWSMOTO

Το Campioni in Pista της Ducati έδωσε το στίγμα του 2023

NEWSMOTO

Το «Campioni in Pista» αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο χάρη στη συμμετοχή της Audi και τη συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 ξεκίνησε σήμερα για την Ducati με την παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας Ducati Lenovo MotoGP. Τα χρώματα της μοτοσικλέτας για τη νέα χρονιά παρέμειναν ίδια, κόκκινα, με την προσθήκη νέων χορηγών όπως αυτόν της Monster Energy. Εκείνο όμως που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η αλλαγή αριθμού στη μοτοσικλέτα του Pecco Bagnaia ο οποίος επέλεξε το νούμερο 1 για τη νέα σεζόν.

Η διοργάνωση «Campioni in Pista» πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό θέρετρο Madonna di Campiglio (Τρέντο, Ιταλία). Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που η Ducati παρουσιάζει ταυτόχρονα τις επίσημες ομάδες MotoGP και WorldSBK. Το θέρετρο των Δολομιτών αποδείχθηκε ιδανική τοποθεσία για μια εκδήλωση αυτού του είδους χάρη στα πολυάριθμα τουριστικά, αθλητικά και γαστρονομικά αξιοθέατα και το πανέμορφο φυσικό τοπίο, στοιχεία που χαρακτηρίζουν επίσης και τη μάρκα Ducati σε όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η συμμετοχή της Audi υπογράμμισε ακόμα πιο έντονα το κύρος του «Campioni in Pista». Η Audi συμμετείχε στην εκδήλωση για να ευχηθεί στην Ducati Corse ένα 2023 γεμάτο επιτυχίες και να υπογραμμίσει την ανανέωση αυτής της σταθερής συνεργασίας. Ο Francesco Bagnaia, ο Enea Bastianini και ο Michele Pirro, μεγάλοι λάτρεις του αυτοκινήτου, απόλαυσαν το Audi Driving Experience, οδηγώντας το Audi RS e-tron GT (100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο) στην παγωμένη λίμνη στους πρόποδες της διάσημης πίστας σκι Spinale Direttissima.

Οι αναβάτες της Ducati και μεγάλο μέρος της ομάδας Ducati Corse διασκέδασαν σε μια πίστα σκι νωρίς το ξημέρωμα. Στη συνέχεια διαγωνίστηκαν σε μία συναρπαστική πρόκληση κατάβασης στις χιονισμένες πλαγιές του Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta Val di Sole Val Rendena. Μάλιστα ο αγώνας κατάβασης με σκι ανάδειξε νικητή των Enea Bastianini που πήρε έτσι την πρώτη νίκη της χρονιάς!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP: Παρουσιάστηκε η Gresini Ducati του 2023
Πόσο κοστίζει η νέα Ducati Multistrada V4 Rally;
Ξεκίνησε η παραγωγή της ηλεκτρικής Ducati MotoE (+video)

Advertisement