Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Tamarit Motorcycles Thruxton 1200 R (+video)

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tamarit Motorcycles Thruxton 1200 R (+video)

NEWSMOTO

Tamarit Motorcycles Thruxton 1200 R (+video)

NEWSMOTO

Εάν είστε ιδιοκτήτης μοτοσυκλέτας Triumph που ζει στην Ευρώπη και θέλετε να… αλλάξετε την μοτοσυκλέτα σας, έχετε πολλές επιλογές μία από αυτές είναι η Tamarit Motorcycles στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με εκπληκτικά garage τα οποία αναλαμβάνουν να κάνουν customize (μετατροπές σύμφωνα με τις προσωπικές σας επιθυμίες) στην μοτοσυκλέτα σας και να δημιουργήσουν ένα δίκυκλο σύμφωνα με την δική σας φαντασία. Ένα τέτοιο εργαστήριο/ βιοτεχνία  είναι Tamarit Motorcycles, η οποία διαθέτει 57 παραλλαγές σε μοντέλα Triumph, τα οποία κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας εξαρτήματα που έχει δημιουργήσει εσωτερικά η Tamarit. Το τελευταίο τους έργο δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι βασισμένο στο Triumph Thruxton 1200 R, του 2017 και έχει το όνομα το όνομα Tamarit Malasangre.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα Malasangre,(μεταφράζεται σε Bad Blood) δημιουργήθηκε μετά από επιθυμία του ιδιοκτήτη της Triumph Thruxton 1200 R για μια ριζική ανανέωση του. Όπως όλα τα μοντέλα Tamarit, το project Thruxton 1200 R ξεκίνησε με μια σειρά σκίτσων για να διαλέξει ο ιδιοκτήτης του. Το θέμα της μοτοσικλέτας είναι το cafe racer στο οποίο κυριαρχεί το μαύρο χρώμα. Έχει αφαιρεθεί το πίσω φτερό (κάτι που βελτιώνει την εμφάνιση της Thruxton, ενώ έχει αλλαχθεί η σέλα και η ουρά. Η σέλα (χειροποίητη) είναι σχέδιο και δημιουργία της Tamarit.

Triumph: Έρχεται νέο Thruxton RS για το 2020

Το μεσαίο τμήμα έχει αναδιαμορφωθεί χρησιμοποιώντας ένα σύνολο πλαϊνών καλυμμάτων (από το μοντέλο Dakota) αλλά για καλύτερη εφαρμογή έχουν τροποποιηθεί. Για να «χαμηλώσει» και να γίνει πιο επιθετική η κατασκευή φροντίζει το Tamarit Belly Pan (το κάτω κομμάτι του φέρινγκ), που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τον υδρόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα Hinkley. Η εικόνα ενισχύεται με το κοντό φτερό Tamarit ενώ ένας προφυλακτήρας αλυσίδας από ανοξείδωτο ατσάλι κομμένος με λέιζερ συμπληρώνει τη λίστα.

Advertisement

Μαζί με τα δικά της πράγματα η Tamarit αξιοποιεί και προϊόντα άλλων προμηθευτών. Για τον φωτισμό στο συγκεκριμένο Thruxton 1200 R, αγόρασαν πράγματα από τον Γερμανό κατασκευαστή Motogadget, με τα φλας να έχουν αντικατασταθεί από μικροσκοπικά Motogadget m-Blaze LED (εμπρός και πίσω). Τα πλαϊνά καπάκια του κινητήρα προέρχονται από τον Γάλλο παραγωγό EDM ενώ οι τροχοί είναι από την Ιταλία (Kineo και FreeSpirits). Για να ολοκληρώσει το πακέτο απόδοσης, η Tamarit έχει προσθέσει ένα προσαρμοσμένο ειδικά στην κατασκευή σύστημα εξάτμισης 2 σε 2, με σιγαστήρες Bocanegra., οι οποίες  ανεβάζουν την δύναμη αρκετά πάνω από τους 100 ίππους.

Νέες Triumph Rocket 3 R και Rocket 3 GT (+video)

Advertisement

Όσο για το όνομα «Bad Blood», αναφέρεται στον συνδυασμό χρωμάτων της μοτοσυκλέτας. Το κακό εκφράζει την κυρίαρχη χρήση του μαύρου ενώ το αίμα αναφέρεται στην κόκκινη δερμάτινη σέλα Bordeaux.

 

Advertisement