Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Suzuki Test Ride Days σε όλη την Ελλάδα

Ελλάδα 8:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Test Ride Days σε όλη την Ελλάδα

NEWSMOTO

Suzuki Test Ride Days σε όλη την Ελλάδα

NEWSMOTO

Πέντε πόλεις της Ελλάδας θα φιλοξενήσουν τις μοναδικές Suzuki Test Ride Days 2023.

Advertisement
Advertisement

Το καλό φεγγάρι που βρίσκεται η Suzuki τους τελευταίους μήνες συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο. Η εταιρεία με τα πολλά νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα για το 2023 ετοίμασε για τους Έλληνες μοτοσικλετιστές μια σειρά από Test Rides προκειμένου το κοινό να γνωρίσει τα νέα μοντέλα.

Σε συνεργασία λοιπόν με τους επίσημους εμπόρους σε όλη την Ελλάδα, η Suzuki διοργανώνει τις Suzuki Test Ride Days. Η εκδήλωση ξεκινάει από την Χαλκίδα τον Μάιο και συνεχίζεται μέσα στον Ιούνιο στην Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Advertisement
Advertisement

Οι Suzuki Test Ride Days ολοκληρώνονται με δύο διοργανώσεις στην Αθήνα. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων οι αναβάτες που ενδιαφέρονται για τα Test Rides θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις καινούριες V-Strom 800DE και GSX-8S. Επιπλέον, διαθέσιμες για οδήγηση θα είναι οι V-Strom 1050 στην έκδοση DE, αλλά και στην απλή έκδοση, όπως και η V-Strom 650XT η οποία μάλιστα αυτήν την εποχή προσφέρεται με όφελος 500 ευρώ.

Μαζί με τις μοτοσικλέτες, οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα δύο νέα scooter, Avenis 125 και Address 125, όπως και τις εξαιρετικές τετρακύλινδρες σπορ μοτοσικλέτες GSX-S 1000 GT και GSX-S 1000. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα Suzuki Test Ride Days 2023 και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο test ride.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε στην Ελλάδα την Suzuki V-Strom 800DE
Ο μικρός χούλιγκαν της Suzuki (+video)
Δελεαστικές οι τιμές των scooters Suzuki 125 κ.εκ.

Advertisement