Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο μικρός χούλιγκαν της Suzuki (+video)

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο μικρός χούλιγκαν της Suzuki (+video)

NEWSMOTO

Ο μικρός χούλιγκαν της Suzuki (+video)

NEWSMOTO

H Suzuki φέρνει στην Ελλάδα τον γυμνό πειρασμό GSX-8S και λανσάρει μια φρέσκια, οδηγοκεντρική φιλοσοφία.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή που η Suzuki παρουσίασε το νέο GSX-8S και ενημερωθήκαμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας αντιληφθήκαμε ότι το καινούριο γυμνό των Ιαπώνων έχει φτιαχτεί για να γίνει το απόλυτο «σχολείο» σπορ οδήγησης. Μια μοτοσικλέτα δηλαδή που θα είναι φιλική, ευκολοδήγητη, πολύ διασκεδαστική και ασφαλής για έμπειρους και άπειρους αναβάτες.

Όλα στο νέο GSX-8S περιτριγυρίζονται γύρω από τον καινούριο κινητήρα. Το νέο μηχανικό σύνολο των 776 κ.εκ. σε διάταξη δικύλινδρου σε σειρά, έχει απόδοση 81,7 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 78 Nm ροπής στις 6.800 σ.α.λ. Συνοδεύεται από πολλαπλά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και εξισορρόπησης της απόκρισης, ενώ διαθέτει αντικραδασμικό άξονα Suzuki Cross Balancer και έχει γωνία 270 μοιρών στον στρόφαλο για να θυμίζει σε απόδοση τους V2 κινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα σημεία που κάνουν το μοντέλο να ξεχωρίζει είναι τα ηλεκτρονικά συστήματα με την Suzuki να έχει τοποθετήσει το σύστημα SDMS στο νέο της μοντέλο. Συναντάμε λοιπόν σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού, ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης με 3 επιλογές, σύστημα εύκολης εκκίνησης, σύστημα υποβοήθησης στις χαμηλές στροφές και σύστημα quickshifter για ανέβασμα και κατέβασμα ταχυτήτων. Όλα αυτά ελέγχονται από μια οθόνη TFT και χειριστήρια στο τιμόνι.

Το πλαίσιο από την άλλη είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB, ενώ τα φρένα είναι της Nissin με εξελιγμένο σύστημα ABS. Οι ελαφριοί τροχοί των 17 ιντσών σε συνδυασμό με το βάρος των 202 κιλών δημιουργούν ένα πολύ ισορροπημένο σύνολο που ιδιαίτερα στις στροφές προσφέρει άφθονη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στον αναβάτη για να κινηθεί σβέλτα και να διασκεδάσει.

Advertisement

Η νέα Suzuki GSX-8S είναι διαθέσιμη σε μπλε, μαύρο και λευκό χρωματισμό στην τιμή των 9.995 ευρώ.

Βίντεο με τα χαρακτηριστικά της GSX-8S.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το διαμάντι της Team Classic Suzuki
Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις για το Suzuki V-Strom 800DE
Tα ηλεκτρονικά συστήματα της Suzuki GSX-8S (+video)