Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο Triumph Speed Twin 2021

Ελλάδα 1:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Triumph Speed Twin 2021

NEWSMOTO

Νέο Triumph Speed Twin 2021

NEWSMOTO

Το Speed Twin αποτελεί μέρος της ευρύτερης οικογένειας Bonneville της TRIUMPH θέτοντας νέα στάνταρ επιδόσεων για Modern Classic μοτοσυκλέτα συνδυάζοντας ροπή, κορυφαίο κράτημα και βέβαια απαράμιλλο στυλ.

Advertisement
Advertisement

Η Βρετανική εταιρία προχώρησε σε αναβάθμιση  του Speed Twin για το 2021 βελτιώνοντας σε σημαντικά σημεία το classic μοντέλο τους με τον κινητήρα να αποκτά προδιαγραφές ρύπων Euro5 και τις αναρτήσεις να γίνονται ακόμα πιο ποιοτικές.

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 1.200 κ.εκ. παράγει 3 ίππους περισσότερους από πριν φθάνοντας  τους 99 ίππους και η ροπή  φτάνει τα 11,4 κιλά στις μόλις 4.250 στροφές, 500 στροφές χαμηλότερα από ότι στο προηγούμενο μοντέλο χαρίζοντας περισσότερη ζωντάνια στο μοντέλο.

 

Advertisement
Advertisement

Μεγάλη αναβάθμιση στις αναρτήσεις

Το νέο Speed Twin έρχεται με ανάποδο πιρούνι 43mm της Marzocchi, υψηλότερων προδιαγραφών από πριν, με διαδρομή 120 mm και για πίσω υπάρχουν 2 αμορτισέρ, κι αυτά με διαδρομή 120 mm.

Το φρεναρισμα έχει βελτιωθεί με τη χρήση τετραπίστονων ακτινικών δαγκανών Brembo για περισσότερη δύναμη, καλύτερη πληροφόρηση και πιο δυνατό δάγκωμα, που πιάνουν σε δίσκους 320 mm ενώ για πίσω έχουμε μια διπίστονη δαγκάνα της Nissin με δίσκο 220 mm. 

Advertisement

Στα ηλεκτρονικα συνεχιζουν τα τρία  Riding Modes, Rain, Road και Sport, με βελτιωμένη λειτουργία για το 2021.

 

Advertisement

 

Τα Riding Modes αλλάζουν με το πάτημα ενός κουμπιού ακόμα και κατά την οδήγηση, ενώ ο αναβάτης μπορεί να απενεργοποιήσει και το Traction Control αν επιθυμεί.

Advertisement

Κάτω από την σέλα διαθέτει θύρα φόρτισης USB ενώ ο αναλογικός διπλός πίνακας οργάνων  πέρα των βασικών ενδείξεων που διαθέτει έρχεται και με σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών!

 

 

Το νέο Speed Twin θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα: Red Hopper (κόκκινο), Matt Storm Grey (γκρι) με κίτρινες λεπτομέρειες, και Jet Black (μαύρο) και αναμένεται στην χώρα μας από τον Αύγουστο του 2021, με τιμή που θα ξεκινά από τα 13.590,00 ευρώ.