Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Σημείο αναφοράς στην οικονομία το νέο Suzuki Burgman 125

Ελλάδα 22:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σημείο αναφοράς στην οικονομία το νέο Suzuki Burgman 125

NEWSMOTO

Σημείο αναφοράς στην οικονομία το νέο Suzuki Burgman 125

NEWSMOTO

Η Suzuki φέρνει ξανά στο προσκήνιο το εικονικό της scooter Burgman, αυτήν τη φορά στη μικρή κατηγορία των 125 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Όταν συνδυάζονται οι λέξεις Suzuki και scooter τότε αυτόματα στο μυαλό πολλών έρχεται η λέξη Burgman. Το θρυλικό scooter της Suzuki για πολλά χρόνια αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της πολυτέλειας και της άνεσης στην κατηγορία των Maxi Scooter προσφέροντας στους φίλους των δύο τροχών στοιχεία που θα συναντούσαν μόνο στον κόσμο των αυτοκινήτων.

Ο αέρας ανανέωσης που φυσάει στο Hamamatsu μας φέρνει το 2023 ένα καινούριο Burgman, αυτήν τη φορά στη μικρή κατηγορία των 125 κ.εκ. Το Burgman Street 125 είναι το νέο πολυτελές scooter της Suzuki και έρχεται να θέσει τον πήχη και σε αυτήν την κατηγορία ψηλά.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Burgman είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 124 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,6 ίππους και 10 Nm ροπής. Διαθέτει τεχνολογία Eco Performance η οποία αναλαμβάνει να δώσει τη μέγιστη απόδοση με την καλύτερη δυνατή διαχείριση του καυσίμου.

Η κατανάλωση είναι εξαιρετικά χαμηλή και κυμαίνεται κάτω από τα 2 λίτρα/100 χλμ. ενώ ο κινητήρας συνοδεύεται από σύστημα start/stop. Το σύστημα σταματάει τη λειτουργία του μοτέρ όταν είναι ακινητοποιημένο και το επαναφέρει σε λειτουργία με το άνοιγμα του γκαζιού.

Advertisement

Εκτός από την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, το νέο Burgman είναι εξοπλισμένο με θύρα φόρτισης USB, LCD έγχρωμη οθόνη πληροφοριών με ένδειξη ECO, χώρο αποθήκευσης 21 λίτρων κάτω από τη σέλα και χώρο αποθήκευσης στο εσωτερικό της μάσκας. Το scooter της Suzuki αναμένεται την άνοιξη στην Ελλάδα με την τιμή να κυμαίνεται κοντά στις 3.500 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο του νέου Burgman 125.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tα ηλεκτρονικά συστήματα της Suzuki GSX-8S (+video)
Πότε έρχονται τα νέα 125άρια της Suzuki στην Ελλάδα
Η Suzuki πάει στην… πρέσα τις αγωνιστικές GSX-RR (+video)

Advertisement