Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Σε δημοπρασία η track-only KTM RC 8C

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δημοπρασία η track-only KTM RC 8C

NEWSMOTO

Σε δημοπρασία η track-only KTM RC 8C

NEWSMOTO

Μία από τις μόλις 200 KTM RC 8C βγήκε στο σφυρί με μηδέν χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Advertisement
Advertisement

2 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα: Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάστηκε η KTM για να πουλήσει τις 200 RC 8C στο τέλος του 2022 στην τιμή μάλιστα των 39.000 ευρώ η κάθε μία.

Αυτή η μανία που έπιασε στους φίλους της Αυστριακής μάρκας όταν ανακοίνωσε ότι θα βγάλει σε περιορισμένο αριθμό μια superbike μοτοσικλέτα με τεχνολογία MotoGP είναι δικαιολογημένη καθώς η μοτοσικλέτα ήταν πραγματικά φαντασμαγορική και γεμάτη με τεχνολογία που δεν συναντάμε κάθε μέρα στις σύγχρονες μοτοσικλέτες.

Η KTM RC 8C είναι βασισμένη στην Kramer GP890R και την 890 Duke με δικύλινδρο κινητήρα 890 κ.εκ. απόδοσης 135 ίππων. Το πλαίσιο είναι σχεδιασμένο από τ αγωνιστικό τμήμα της KTM, οι αναρτήσεις της WP Apex Pro και τα φρένα της Brembo, ενώ οι τροχοί είναι από ανθρακονήματα της Dymag.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα ένα ιδιαίτερο στοιχείο είναι τα αεροδυναμικά φτερά που έχει τοποθετήσει η KTM στη μοτοσικλέτα και το ρεζερβουάρ το οποίο βρίσκεται κάτω από την ουρά της RC 8C.

Advertisement

Η νούμερο 35 λοιπόν μοτοσικλέτα από τις 200 που έγιναν ανάρπαστες εμφανίστηκε σε δημοπρασία στο Bring A Trailer πριν από μερικές ημέρες. Η μοτοσικλέτα βρίσκεται στην Φλόριντα των ΗΠΑ, με γνήσια χαρτιά και το σημαντικότερο, με μηδέν χιλιόμετρα στο ψηφιακό κοντέρ της. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν έκανε ούτε ένα track day με τη μοτοσικλέτα και ο τυχερός που θα την αποκτήσει θα την πάρει… καινούρια.

Advertisement

Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας δεν έχει γίνει γνωστή και η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 25 Αυγούστου. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Αυτή είναι η RC 8C.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ισχυρή συνεργασία KTM και Santander στην Ελλάδα
Πιστεύει στο Hard Enduro η KTM
Πρώτες εικόνες του scooter της KTM