Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ισχυρή συνεργασία KTM και Santander στην Ελλάδα

Ελλάδα 5:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ισχυρή συνεργασία KTM και Santander στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Ισχυρή συνεργασία KTM και Santander στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Η απόκτηση των KTM, Husqvarna και GasGas γίνονται πλέον εύκολη υπόθεση με την εγγύηση της Santander.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή που η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ανάλαβε την αντιπροσωπεία των KTM, Husqvarna και GasGas έγινε εύκολα κατανοητό ότι τα πράγματα μόνο καλύτερα θα πάνε για τις δημοφιλής μάρκες στη χώρα μας. Η εμπειρία της Πέτρος Πετρόπουλος στον τομέα της μετακίνησης μόνο να ωφελήσει μπορούσε τις μάρκες μοτοσικλέτας και αυτό επιβεβαιώνεται με μια νέα σημαντική συνεργασία.

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Santander Consumer Finance με σκοπό να δημιουργήσει προσιτά χρηματοδοτικά προγράμματα προκειμένου να γίνει πι εύκολη η απόκτηση ενός νέου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο βήμα της συνεργασίας έχει να κάνει με χρηματοδοτικά προγράμματα για τις KTM 390 Adventure, 390 Duke και Husqvarna 401 Svartpilen με χαμηλό επιτόκιο 4,9%. Παράλληλα για όλες τις μοτοσικλέτες KTM, Husqvarna και GasGas ο πελάτης θα επωφεληθεί από ευέλικτα προϊόντα τύπου Ballon, ακόμα και για τα μοντέλα enduro. Τα διαμορφωμένα προγράμματα θα απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρικούς πελάτες.

Η Ελλάδα θα αποτελέσει την 12η κατά σειρά χώρα όπου συνεργάζονται η KTM Group με την Santander Consumer Finance. Στην Ελλάδα, ο ισπανικός χρηματοδοτικός κολοσσός δραστηριοποιείται από τον Μάρτιο του 2021 και έχει παρουσία σε 16 Ευρωπαϊκές χώρες με περισσότερα από 130.000 σημεία πώλησης.

Advertisement

Για όλα τα διαθέσιμα προγράμματα χρηματοδότησης μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του επίσημου δικτύου διανομέων KTM, Husqvarna και GasGas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα δούμε στην EICMA το νέο KTM 990 Duke;
Πιστεύει στο Hard Enduro η KTM
Η μεγάλη επιστροφή της KTM 790 Adventure (+video)

Advertisement