Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πιστεύει στο Hard Enduro η KTM

Ελλάδα 6:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστεύει στο Hard Enduro η KTM

NEWSMOTO

Πιστεύει στο Hard Enduro η KTM

NEWSMOTO

H ΚΤΜ προσθέτει στην γκάμα του 2024 την έκδοση HardEnduro του 300EXC.

Advertisement
Advertisement

Η φετινή δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση της KTM στον περίφημο αγώνα Red Bull Erzbergrodeo στην Αυστρία με αναβάτη τον Μάνι Λέτενμπίχλερ, φαίνεται πως ενέπνευσε την εταιρεία να παρουσιάσει μια νέα έκδοση στην γκάμα των enduro μοντέλων της EXC.

Για το 2024 λοιπόν μπορεί να βρει κανείς την έκδοση 300EXC HardEnduro ανάμεσα στα μοντέλα της KTM. Η ειδική αυτή έκδοση είναι βασισμένη στο δοκιμασμένο enduro δίχρονο μοντέλο 300 EXC, ωστόσο έχει γίνει πιο ανθεκτικό και πιο σκληροτράχηλο.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη βασική αλλαγή στο μοντέλο είναι στο κουστούμι το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους αγώνες HardEnduro με πολλά περισσότερα προστατευτικά όπως κλειστές χούφτες, προστατευτικό τρόμπας συμπλέκτη, ποδιά προστασίας κινητήρα και προστατευτικό στους δίσκους των φρένων.

Στον κινητήρα τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει καθώς το μοντέλο εξακολουθεί να διαθέτει τον ηλεκτρονικό ψεκασμό TBI με διαφορετικές επιλογές στη χαρτογράφηση. Από την άλλη, καινούριες είναι οι Πιστεύει στο HardEnduro η KTM με πιο ποιοτικές (αγωνιστικές) λύσεις της WP XACT. Από το αγωνιστικό τμήμα της KTM προέρχονται τα προστατευτικά του πλαισίου, οι τροχοί, τα γρανάζια και οι ενισχυμένες πλάκες τιμονιού.

Advertisement

Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι η προσθήκη βεντιλατέρ στο ψυγείο για την καλύτερη ψύξη στο σκληρό HardEnduro, όπως και ελαστικά Metzeler 6 Days Extreme. Η καινούρια αυτή έκδοση αναμένεται να είναι διαθέσιμη μετά το καλοκαίρι με την τιμή να αναμένεται.

Advertisement

Βίντεο του EXC 300 HardEnduro.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτες εικόνες του scooter της KTM
Η μεγάλη επιστροφή της KTM 790 Adventure (+video)
Παρκούρ με τα KTM EXC του 2024 (+video)