Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Scooter με MotoGP γονίδια

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scooter με MotoGP γονίδια

NEWSMOTO

Scooter με MotoGP γονίδια

NEWSMOTO

Η Aprilia παρουσίασε έναν καινούριο χρωματισμό στο SR GT εμπνευσμένο από το MotoGP.

Advertisement
Advertisement

Οι αγώνες μοτοσικλέτας υψηλού επιπέδου ήταν πάντα στο DNA της Aprilia. Άλλωστε η ιταλική μάρκα έχει να επιδείξει αμέτρητες επιτυχίες στην πορεία της με πιο πρόσφατες τις νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Αυτό το αγωνιστικό DNA η Aprilia το περνάει στις μοτοσικλέτες παραγωγής της όχι μόνο σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και σε αισθητικό, βάφοντας πολλά από τα μοντέλα της στα χρώματα των αγωνιστικών της μοντέλων.

Το τελευταίο δείγμα αυτής της τακτικής εφαρμόστηκε στο δημοφιλές scooter της SR GT. Από το 2022 που κυκλοφόρησε στους δρόμους της Ευρώπης το sport adventure μοντέλο έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία χάρη στους δυνατούς κινητήρες, τον πλούσιο εξοπλισμό και τον πολυχρηστικό χαρακτήρα στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Aprilia SR GT ξεχωρίζει από τον χρωματισμό Replica ο οποίος θυμίζει τις πρωτότυπες RS GP του MotoGP. Στα scooter κυριαρχεί το μαύρο ματ χρώμα το οποίο συνδυάζεται με μοβ γραφικά και μεγάλο λευκό λογότυπο Aprilia που διατρέχει το scooter. Οι τροχοί είναι επίσης μαύροι με κόκκινες λωρίδες, ενώ ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το νούμερο #41 του Αλέιξ Εσπαργκαρό ή το νούμερο #25 του Μάβερικ Βινιάλες να ενσωματώσει στο scooter.

Advertisement

Η νέα έκδοση Aprilia SR GT Replica είναι διαθέσιμη τόσο στην έκδοση 125 όσο και στην έκδοση 200 με 14,75 ίππους και 17,5 ίππους αντίστοιχα. Αναμένουμε σύντομα τις δύο εκδόσεις να είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Aprilia RS 457 θα κάνει τους νέους να χάσουν τον ύπνο τους (+video)
Δοκιμή: Aprilia Tuareg 660
Το διαμάντι της Aprilia Racing