Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

«Ψηλώνει» η Ezi της Keeway

Ελλάδα 5:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Ψηλώνει» η Ezi της Keeway

NEWSMOTO

«Ψηλώνει» η Ezi της Keeway

NEWSMOTO

Το καινούριο Hypervolt της Ezi-Keeway φέρνει νέο αέρα στην ηλεκτρική γκάμα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η Ezi είναι το ηλεκτρικό «παρακλάδι» της Keeway στον τομέα της μικροκινητικότητας και των B2B αστικών μετακινήσεων στην Ευρώπη. Στο Μιλάνο η σχετικά καινούρια μάρκα έδειξε τα δόντια της παρουσιάζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρικό scooter αφοσιωμένο στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το Hypervolt μπορεί να έχει φουτουριστικό σχεδιασμό, ωστόσο οι τεχνικές λύσεις είναι δοκιμασμένες και αποτελεσματικές. Αρχικά, ο σχεδιασμό του είναι εντυπωσιακός με αεροδυναμική δομή και μεγάλες επιφάνειες που κρύβουν τα ζωτικά σημεία του δικύκλου.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στο κέντρο και έχει απόδοση 8 kW (10,7 ίπποι) προσφέροντας τελική ταχύτητα 100 χλμ./ώρα. Το Hypervolt είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες που προσφέρουν αυτονομία 125 χιλιομέτρων και το συνολικό βάρος του scooter είναι μόλις 100 κιλά.

Advertisement
Advertisement

Οι αναρτήσεις είναι συμβατικές με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 12 ιντσών και τα φρένα με δίσκους 220 χιλ. Το σημείο στο οποίο ξεχωρίζει το scooter της Ezi είναι ο χώρος αποθήκευσης. Κάτω από τη σέλα ακόμα και με τις δύο μπαταρίες υπάρχει επαρκής χώρος για ένα κράνος, ενώ στα πλαϊνά υπάρχει ένας επιπλέον χώρος για ακόμα ένα κράνος και μικροαντικείμενα.

Advertisement

Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος με TFT οθόνη πληροφοριών, USB θύρα φόρτισης, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και σύστημα πέδησης CBS. Μένει να δούμε πότε και αν θα έρθει στην Ελλάδα το Hypervolt από την Motoway.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Η Keeway καλωσορίζει την MBP
Αυτές είναι οι 10 πιο προσιτές μοτοσικλέτες στα 125 κ.εκ.
Νέο ρετρό scooter φέρνει η Keeway στην Ευρώπη