Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2023

Αποστολή newsmoto: Η Keeway καλωσορίζει την MBP

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποστολή newsmoto: Η Keeway καλωσορίζει την MBP

EICMA 2023

Αποστολή newsmoto: Η Keeway καλωσορίζει την MBP

EICMA 2023

Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες που αποκαλύφθηκαν στην EICMA είναι της Keeway με την MBP.

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος Keeway είχε σημαντικά νέα να ανακοινώσει στην EICMA καθώς ξεκίνησε μια πολύ σημαντική συνεργασία με την MBP. Η Moto Bologna Passione είναι πλέον το νέο καυτό θέμα στον κόσμο της μοτοσικλέτας και η Keeway μέσω της ιταλικής μάρκας θα φέρει στην Ευρώπη έναν αέρα ανανέωσης με μια πλήρη γκάμα.

Στην EICMA η MBP παρουσίασε αρκετά μοντέλα, από vintage scooter μέχρι naked και adventure μοτοσικλέτες. Τα δύο πιο σημαντικά ήταν η 302N και η T 502X. Στην πρώτη περίπτωση, αυτή της 302N έχουμε να κάνουμε με μια εντυπωσιακή naked μοτοσικλέτα με ποιοτικά περιφερειακά και μονοκύλινδρο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το adventure μοντέλο T 502X. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα περιπέτειας με εντυπωσιακό σχεδιασμό που παραπέμπει απευθείας σε εξορμήσεις και ταξίδια. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν οι δύο προβολείς και η μεγάλη ζελατίνα προστασίας, ενώ η σιλουέτα της μοτοσικλέτας είναι αρκετά λεπτή.

Οι τροχοί είναι ακτινωτοί με ελαστικά διπλής χρήσης και ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 486 κ.εκ. με απόδοση 47 ίππους και 43 Nm ροπής. Οι αναρτήσεις έχουν μεγάλες διαδρομές και τα φρένα είναι της J.Juan με ABS.

Advertisement

Σίγουρα η MBP θα μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα καθώς έχει την στήριξη του Ομίλου Keeway και την ιταλική φινέτσα στο πλευρό της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι 10 πιο προσιτές μοτοσικλέτες στα 125 κ.εκ.
Νέο ρετρό scooter φέρνει η Keeway στην Ευρώπη
Αυτό είναι το νέο city scrambler της Keeway