Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρώτη γεύση από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

Ελλάδα 0:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη γεύση από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

NEWSMOTO

Πρώτη γεύση από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

NEWSMOTO

Πήγαμε, είδαμε και αναφέρουμε από την εξαιρετική Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια με όλα τα γεγονότα που βιώσαμε είχαμε ξεχάσει διοργανώσεις, εκθέσεις και σαλόνια που αφορούσαν τη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο. Φέτος λοιπόν οι φίλοι των δύο τροχών έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά μια κανονική έκθεση και να απολαύσουν αυτή την αξεπέραστη αίσθηση του να βλέπεις από κοντά όλες τις ονειρεμένες σου μοτοσικλέτες.

Και όταν λέμε κανονική έκθεση το εννοούμε καθώς ο χώρος στο Κλειστό Φαλήρου (ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ) που επισκεφτήκαμε ήταν πραγματικά αντάξιος της δυναμικής πορείας που έχουν οι δυο τροχοί στην Ελλάδα. Το πρώτο χαμόγελο έρχεται γρήγορα στο πρόσωπό σου όταν βρεθείς για πρώτη φορά στο «μπαλκόνι» του πρώτο ορόφου της έκθεσης, καθώς η ατμόσφαιρα έχει έναν ευρωπαϊκό αέρα.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί μπορείς να παρατηρήσεις στην κεντρική αίθουσα τα συμμετρικά περίπτερα των εταιρειών τα οποία είναι καλοφτιαγμένα, άνετα και με πάρα πολλά καινούρια μοντέλα μοτοσικλέτας. Οι εταιρείες που είχαν την μερίδα του λέοντος ήταν οι Yamaha, Triumph, Ducati όπως και οι Motoway (Benelli, Super Soco, Ecooter, Keeway) και Γκοργκόλης Α.Ε. (SYM, Daytona, QJMotor) με τις δικές τους μάρκες.

Ανάμεσα στα μοντέλα που ξεχωρίσαμε ήταν φυσικά η πρώτη επαφή με το Benelli TRK 702X σε πράσινο χρώμα το οποίο αναμένεται να κάνει θραύση στην Ελλάδα. Στην Ducati δεν μπορείς να μην μείνεις αρκετά λεπτά πάνω από τη νέα Diavel V4 με τις αμέτρητες λεπτομέρειες, όπως φυσικά και την Multistrada V4 Rally με τις απίστευτες ταξιδιωτικές ικανότητες.

Advertisement

Στην Triumph απολαύσαμε από κοντά επιτέλους τα φοβερά και τρομερά νέα Street Triple 765 στις εντυπωσιακές εκδόσεις R και RS, ενώ στην Yamaha όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο νέο και πολυαναμενόμενο Tracer 9 GT+.

Advertisement

Στο περίπτερο της Yamaha, που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα της έκθεσης, υπήρχε η νέα σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων, όπως και το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό scooter Ε01.

Advertisement

Νικητής σε θέμα εντυπωσιασμού και ποικιλίας μοντέλων ήταν η Γκοργκόλης Α.Ε. Στην Daytona απολαύσαμε το εκλεπτυσμένο νέο ηλεκτρικό scooter Iris e125, στην QJMotor συναντήσαμε όλα τα νέα μοντέλα της γκάμας με κορυφαίο το SRT 800, ενώ στην SYM για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το ADΧ 125.

Εκείνο όμως που ξεχώρισε πραγματικά ήταν το νέο scooter Zontes E350, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο ήδη δυναμικό Zontes M310.

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 θα διαρκέσει από τις 29 Μαρτίου μέχρι και τις 2 Απριλίου. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινές 14:00 – 21:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00 – 21:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η βραβευμένη Ducati Diavel V4 στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023
Αρχίζει η έκθεση μοτοσικλέτας
Ετοιμάζει εκπλήξεις η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023