Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αρχίζει η έκθεση μοτοσικλέτας

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρχίζει η έκθεση μοτοσικλέτας

NEWSMOTO

Αρχίζει η έκθεση μοτοσικλέτας

NEWSMOTO

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 ανοίγει τις πύλες της την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Κλειστό Φαλήρου.

Advertisement
Advertisement

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 βρίσκεται προ των πυλών και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες από την Τετάρτη 29 Μαρτίου έως και την Κυριακή 2 Απριλίου, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (TAE KWON DO). Η έκθεση θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου έρχεται ανανεωμένη με πολλές συμμετοχές αντάξιες του μεγέθους του μεγαλύτερης γιορτής των δύο τροχών.

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας θεσμοθετήθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα αποτελεί ορόσημο και σημείο συνάντησης τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας. Αυτή τη χρονιά, δυο μεγάλες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, η Κ. Λαμάρης και η Be Best, ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν την υπογραφή τους στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διοργάνωση της έκθεσης, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της.

Advertisement
Advertisement

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσικλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας, διασφαλίζοντας μια διοργάνωση ακόμη πιο μεγάλη, ακόμη πιο δυναμική, με σκοπό πάντα να μεταφέρει στο κοινό τον παλμό του κόσμου της μοτοσικλέτας.

Εκτός από το γεγονός ότι οι επισκέπτες θα δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλετών, scooter και ηλεκτρικών δικύκλων, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά νέες τάσεις σε ρουχισμό, αξεσουάρ και προϊόντα τεχνολογίας. Παράλληλα, στη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν μουσικά events, test rides και πολλές εκπλήξεις.

Advertisement

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 14:00-21:00 τις καθημερινές και 10:00-21:00 το Σαββατοκύριακο. Το εισιτήριο εισόδου είναι 7 ευρώ. Δείτε ΕΔΩ πως θα μεταβείτε στον χώρο της Έκθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με φωνητικές εντολές το νέο Honda Forza 350 (+video)
Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)
Η βραβευμένη Ducati Diavel V4 στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

Advertisement