Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανάρπαστη η νέα Triumph Street Triple Moto2 (+video)

Ελλάδα 22:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανάρπαστη η νέα Triumph Street Triple Moto2 (+video)

NEWSMOTO

Ανάρπαστη η νέα Triumph Street Triple Moto2 (+video)

NEWSMOTO

Η Triumph ανακοίνωσε ότι η κορυφαία έκδοση Moto2 της νέας Street Triple εξαντλήθηκε πριν καν φτάσει στα καταστήματα.

Advertisement
Advertisement

Ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα της Triumph για το 2023 είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του naked μοντέλου της Street Triple. Οι Βρετανοί δημιούργησαν τρεις εκδόσεις του νέου μοντέλου, την R, την RS και την Moto2 με την τελευταία να γίνεται ανάρπαστη μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Triumph η έκδοση Moto2 η οποία κατασκευάστηκε σε μόλις 765 μονάδες, εξαντλήθηκε και πλέον δεν είναι διαθέσιμη προς παραγγελία. Ακόμα και στη χώρα μας οι μοτοσικλέτες που ήρθαν εξαφανίστηκαν μέσα σε ώρες. Οι Βρετανοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προστεθούν και άλλες μοτοσικλέτες προς πώληση τους επόμενους μήνες, κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμες λοιπόν είναι μόνο οι εκδόσεις R και RS οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο εξωτικές όσο η έκδοση Moto2, αλλά παραμένουν εξαιρετικές σπορ μοτοσικλέτες. Ο κινητήρας του νέου Triple είναι ο γνωστός τρικύλινδρος των 765 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και 80 Nm ροπής και συνοδεύεται από εκλεπτυσμένα ηλεκτρονικά συστήματα και κορυφαίο σύστημα ψεκασμού το οποίο έχει εξελιχθεί στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

Οι αναρτήσεις διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση. Στην R η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί Showa αναρτήσεις εμπρός και πίσω, ενώ στην έκδοση RS η πίσω ανάρτηση είναι της Ohlins. Τα φρένα είναι της Brembo, ενώ το βάρος περιορίζεται στα μόλις 188 κιλά. Η Street Triple R είναι διαθέσιμη στην τιμή των 12.290 ευρώ, ενώ η έκδοση RS ανεβαίνει στις 13.990 ευρώ.

Advertisement

Μια γεύση από την Street Triple Moto2.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η πιο προσιτή modern classic της Triumph
Διάσημος chef συνδυάζει φαγητό και βόλτα με μια Triumph (+video)
Αγρίεψε το Triumph Tiger 900 Rally (+video)