Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πωλείται η Τriumph του James Bond

Ελλάδα 0:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται η Τriumph του James Bond

NEWSMOTO

Πωλείται η Τriumph του James Bond

NEWSMOTO

Η Triumph γιορτάζει τα 60 χρόνια του διάσημου Βρετανού πράκτορα βγάζοντας σε δημοπρασία την Scrambler του.

Advertisement
Advertisement

Το 2020 ήταν μια χρονιά που οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε γρήγορα να ξεχάσουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19. Ωστόσο, εκείνη η χρονιά σήμανε την επιστροφή του εικονικού Βρετανού πράκτορα James Bond στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «No Time to Die» η οποία ήταν η τελευταία με ηθοποιό τον Daniel Craig.

Οι παραγωγοί της ταινίας σε συνεργασία με την Triumph δημιούργησαν μια ειδική έκδοση της Scrambler για τις ανάγκες της ταινίας. Η μοτοσικλέτα ήταν βασισμένη στην Scrambler 1200 XE και έφερε πολλές διαφορετικές τεχνικές ρυθμίσεις προκειμένου να έρθει στα αισθητικά, αλλά και οδηγικά μέτρα της ταινίας. Η μοτοσικλέτα παραδόθηκε από την Triumph στον επικεφαλής κασκαντέρ Lee Morrison και την ομάδα του προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν στις απαιτητικές σκηνές καταδίωξης του πράκτορα «007».

Advertisement
Advertisement

Η σειρά ταινιών James Bond 007 φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια από την πρώτη παρουσία στους κινηματογράφους και η Triumph για να τιμήσει αυτό το ορόσημο αποφάσισε να δημοπρατήσει για φιλανθρωπικό σκοπό την συγκεκριμένη μοτοσικλέτα. Τη δημοπρασία θα αναλάβει ο Οίκος Christies και το δίκυκλο θα είναι εκείνο ακριβώς που πήρε μέρος στα γυρίσματα της ταινίας και οδηγήθηκε από την ομάδα κασκαντέρ του Lee Morrison, αλλά και τον ίδιο τον Daniel Cregg.

Advertisement

Η Triumph, λίγο πριν ξεκινήσει η διανομή της ταινίας είχε κατασκευάσει και μια ειδική έκδοση της Scrambler 1200 XE Bond Edition σε μόλις 250 μονάδες. Η μοτοσικλέτας έφερε το λογότυπο «007» στο ρεζερβουάρ και το βάψιμο ήταν μαύρο γυαλιστερό. Συνοδευόταν από ειδικό πακέτο παράδοσης με αριθμημένο πιστοποιητικό γνησιότητας, ταμπελάκι στο τιμόνι με χαραγμένο τον αριθμό του μοντέλου και ένα πολυτελές σακίδιo του James Bond. Ο κινητήρας της μοτοσικλέτας ήταν ο γνωστός δικύλινδρος των 1.200 κ.εκ. με απόδοση 90 ίππους και 110 Nm ροπής. Οι αναρτήσεις ήταν κορυφαίες, με ανεστραμμένο πιρούνι 47 χιλ. Showa εμπρός και διπλή ανάρτηση Ohlins πίσω, ενώ τα φρένα ήταν της Brembo με ABS στροφής.

Advertisement

Στην γκάμα της Triumph μπορεί κανείς να βρει φυσικά την Scrambler 1200 XE με τιμή έναρξης τις 16.290 ευρώ, ενώ είναι διαθέσιμη και η έκδοση Steve McQueen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δύο θρύλοι των αγώνων ταξιδεύουν «Down Under» με Triumph Tiger 1200 (+video)
Είναι η Bobber η πιο όμορφη classic της Triumph; (+video)
Ivan Cervantes και Triumph Tiger 900 Rally Pro σε ευρωπαϊκό αγώνα

Advertisement