Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πλησιάζει η ώρα του Zontes D350 (+video)

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλησιάζει η ώρα του Zontes D350 (+video)

NEWSMOTO

Πλησιάζει η ώρα του Zontes D350 (+video)

NEWSMOTO

Η Zontes είναι έτοιμη να φέρει στην Ευρώπη το νέο της scooter D350 με περισσότερη δύναμη και τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι μυστικό ότι οι μοτοσικλέτες και τα scooter της Zontes είναι αυτήν τη στιγμή ότι πιο κοντά στην ευρωπαϊκή κουλτούρα από άποψη ποιότητας, τεχνολογίας και επιδόσεων. Όποιος έχει οδηγήσει το GK350 ή το scooter M310 έχει διαπιστώσει πως τα δίκυκλα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον premium ανταγωνισμό σε Ευρώπη και Ιαπωνία.

Στην γκάμα της Zontes όσον αφορά τα scooter βρίσκουμε για την ώρα τα M125 και M310, ωστόσο δεν αργεί η στιγμή που η γκάμα θα επεκταθεί. Το μοντέλο που αναμένεται να προστεθεί είναι το D350, το οποίο ήδη έχουμε συναντήσει το προηγούμενο διάστημα σε teaser βίντεο και εικόνες. Το premium scooter είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 36,2 ίππους και 38 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός είναι της Bosch και παρέχει δύο επιλογές οδήγησης, Eco και Sport με δυνατότητα αυτόματης μετάβασης από τη μία στην άλλη χαρτογράφηση, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο υψηλής αντοχής και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω με τους τροχούς να είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω.

Πολύ δυνατό είναι το πακέτο εξοπλισμού του scooter με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, TFT έγχρωμη οθόνη με τέσσερα διαφορετικά γραφικά, έλεγχο πίεσης ελαστικών, USB θύρα φόρτισης, LED προβολείς και χώρο αποθήκευσης για ένα full face κράνος. Η Zontes έχει φροντίσει να εξοπλίσει το D350 με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και ABS στα φρένα το οποίο μάλιστα είναι ανεξάρτητο στους δύο τροχούς. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα δούμε το D350 στην Ελλάδα, αλλά λάβουμε υπόψη το εξαιρετικό M310, τότε η επιτυχία του είναι σίγουρη.

Advertisement

Δείτε το επίσημο βίντεο του D350.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρωταθλητές και το 2022 οι SYM, Daytona και Zontes
«Ρουά ματ» από την Zontes με την έλευση του M125
Zontes 350E: Scooter επιστημονικής φαντασίας (+video)