Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Zontes 350E: Scooter επιστημονικής φαντασίας (+video)

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Zontes 350E: Scooter επιστημονικής φαντασίας (+video)

NEWSMOTO

Zontes 350E: Scooter επιστημονικής φαντασίας (+video)

NEWSMOTO

Η Zontes παρουσίασε το νέο της φουτουριστικό GT scooter με κινητήρα 350 κ.εκ. και πλούσιο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Η Zontes από την αρχή του 2022 μας είχε προϊδεάσει για τον ερχομό ενός νέου scooter με μεγαλύτερο κινητήρα από το M310 και ακόμα πιο φουτουριστικό σχεδιασμό. Η κινεζική μάρκα δεν μας άφησε να περιμένουμε πολύ και μας χάρισε το νέο της δημιούργημα το οποίο ονομάζεται 350E.

Το Zontes 350E έρχεται να προστεθεί δίπλα στο ήδη εξαιρετικό M310 με πιο έντονο GT χαρακτήρα και σίγουρα μια εμφάνιση η οποία θα προκαλέσει. Έμπνευση για τον σχεδιασμό του νέου scooter ήταν ο ήρωας της Marvel Venom, ένας εξωγήινος οργανισμός με ιδιαίτερες δυνάμεις και πολυμορφικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Το τμήμα του scooter το οποίο ξεχωρίζει περισσότερο είναι το εμπρός μέρος με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα LED να κλέβουν την παράσταση. Τα DRL φώτα ημέρας είναι σε μπλε απόχρωση και η συνολική μορφή της μάσκας είναι «αγριεμένη». Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι επίσης πολύ εντυπωσιακά με τα φλας να έχουν διαδοχική λειτουργία «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που θέλει να κινηθεί ο αναβάτης.

Ο κινητήρας του 350Ε είναι ο καινούριος μονοκυλινδρος των 349 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 36 ίππους και 38 Nm ροπής με τον ψεκασμό να είναι της Bosch. Λεπτομέρειες για ηλεκτρονικά βοηθήματα υποβοήθησης της οδήγησης δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο είναι πιθανό το νέο μοντέλο να διαθέτει διαφορετικές επιλογές οδήγησης και ABS στα φρένα. Η οθόνη πληροφοριών είναι TFT έγχρωμη, ενώ αναρτήσεις και φρένα αναμένεται να έχουν την ίδια ποιότητα και απόδοση με το M310. Οι τροχοί είναι 1 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 16 λίτρα.

Advertisement

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για το νέο scooter της Zontes, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην Έκθεση EICMA 2022 στο Μιλάνο τον Νοέμβριο. Τους επόμενους μήνες θα γνωρίζουμε αν το δούμε στην Ευρώπη και φυσικά το πόσο θα κοστίζει.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του Zontes 350E.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρικύλινδρη επίθεση από την Zontes
Daytona Z2 125 by Zontes: Στιλάτο Commuter
Η νέα συναρπαστική Daytona 350R1 by Zontes (+video)

Advertisement