Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πλησιάζει η ώρα του κορυφαίου TRK της Benelli (+video)

Ελλάδα 1:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλησιάζει η ώρα του κορυφαίου TRK της Benelli (+video)

NEWSMOTO

Πλησιάζει η ώρα του κορυφαίου TRK της Benelli (+video)

NEWSMOTO

Η Benelli λύανε όλες τις πλευρές του μεγαλύτερου TRK 800 και μέσα στο 2023 θα το φέρει στις αγορές της Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Benelli να έκανε την έκπληξη το 2023 παρουσιάζοντας μια νέα σειρά μοντέλων adventure τα 702 και 702Χ ωστόσο το TRK 800 παραμένει στην κορυφή της γκάμας της ιταλικής μάρκας. Το μεγαλύτερο TRK της οικογένειας μπορεί να μην καταφέραμε να το δούμε στην Ευρώπη το 2022, ωστόσο η Benelli είναι πλέον έτοιμη να το δώσει στις αγορές της Ευρώπης τη χρονιά που μας έρχεται.

Οι Ιταλοί προσπάθησαν στο διάστημα που μεσολάβησε να ραφινάρουν το κορυφαίο τους μοντέλο προσέχοντας ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες. Στον σχεδιασμό η μοτοσικλέτα έγινε ακόμα πιο εκλεπτυσμένη, «στρογγυλεύοντας» τις ατέλειες και δίνοντας πλέον μια νότα πολυτέλειας στο μοντέλο. Ο σχεδιασμός διατηρεί την προσωπικότητα των TRK με το μυώδες εμπρός μέρος, αλλά έχουν διαφορετικούς αεραγωγούς και πιο λεπτή σιλουέτα στο σημείο της θέσης οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι ο δοκιμασμένος δικύλινδρος σε σειρά των 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 ίππους και 67 Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και σύγχρονο σύστημα ψεκασμού το οποίο περιλαμβάνει επιλογές οδήγησης, ενώ αναμένεται να διαθέτει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και ρυθμιζόμενο ABS στα φρένα.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με κορυφαίες αναρτήσεις της Marzocchi. Στο εμπρός μέρος βρίσκουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 50 χιλ. πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ πίσω έχουμε ένα μεγάλο μονό αμορτισέρ επίσης ρυθμιζόμενο με διαδρομή 171 χιλ. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με διπλούς δίσκους 320 χιλ. στο εμπρός μέρος. Το μοντέλο αναμένεται στην Ευρώπη πριν το καλοκαίρι του 2023 με την τιμή να είναι ακόμα άγνωστη.

Advertisement

Βίντεο της Benelli TRK 800 του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με νέο fun bike υποδέχεται το 2023 η Benelli
Πολλά υποσχόμενη η Benelli TRK 702
Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από την Benelli Imperiale 400; (+video)