Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με νέο fun bike υποδέχεται το 2023 η Benelli

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με νέο fun bike υποδέχεται το 2023 η Benelli

NEWSMOTO

Με νέο fun bike υποδέχεται το 2023 η Benelli

NEWSMOTO

Η Benelli παρουσίασε το καινούριο της naked μοντέλο BKX 250S το οποίο αναμένεται μέσα στο 2023.

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικές εβδομάδες η Benelli μας είχε παρουσιάσει ένα adventure μοντέλο στην κατηγορία των 250 με μεγάλες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Μαζί με το συγκεκριμένο μοντέλο ήρθε και ένα νέο naked το οποίο ονομάστηκε BKX 250S και απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να βάλουν τη διασκέδαση στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Το KX 250S είναι ένα μοντέρνο streetfighter με δυνατό σχεδιαστικό σημείο του τη μάσκα στο εμπρός μέρος. Αποτελείται από δύο προβολείς LED κάθετα τοποθετημένους με δύο DRL φώτα ημέρας που δημιουργούν μια ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή. Το πίσω μέρος είναι επιθετικό, ενώ η θέση οδήγησης βάζει τον αναβάτη σε στάση… μάχης.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 249 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 25,8 ίππους και 21 Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού το οποίο φροντίζει για τις καλές επιδόσεις και την οικονομία στο καύσιμο.

Το πλαίσιο του BKX 250S είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο τύπου «μαργαρίτα» 280 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Δυνατός είναι και ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας με USB θύρα φόρτισης, LCD οθόνη πληροφοριών, μεγάλο ρεζερβουάρ 13,5 λίτρων και ABS στα φρένα.

Advertisement

Η μοτοσικλέτα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το δεύτερο εξάμηνο του 2023 με τις φήμες να αναφέρουν ότι ίσως έχουμε και έκδοση με κινητήρα 125 κ.εκ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πολλά υποσχόμενη η Benelli TRK 702
Πατάει χώμα η Benelli
Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από την Benelli Imperiale 400; (+video)