Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πολλά υποσχόμενη η Benelli TRK 702

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πολλά υποσχόμενη η Benelli TRK 702

NEWSMOTO

Πολλά υποσχόμενη η Benelli TRK 702

NEWSMOTO

Η Benelli παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την καινούρια TRK 702 και 702X η οποία αναμένεται την ερχόμενη Άνοιξη να μπει στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί όλοι να περίμεναν την Benelli να παρουσιάσει στην EICMA το κορυφαίο της TRK 800, ωστόσο τα βλέμματα στο Μιλάνο τράβηξε ένα άλλο μοντέλο περιπέτειας. Η TRK 702 είναι το επόμενο βήμα της ιταλικής μάρκας στις μοτοσικλέτες crossover/adventure με έναν σχεδιασμό πιστό στην οικογένεια των TRK και ακόμα περισσότερες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και ταξιδιού.

Η TRK 702 είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά 698 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 ίππους και 68 Nm ροπής. Η διάταξη ανάφλεξης είναι στις 180 μοίρες, κάτι που δίνει ζωηράδα στο σύνολο, αλλά και έναν όμορφο ήχο, ενώ ο ψεκασμός είναι σύγχρονος της Bosch για ομαλή και οικονομική απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό τύπου χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με υψηλού επιπέδου αναρτήσεις της KYB. Η Benelli έχει δημιουργήσει δύο εκδόσεις της 702, την απλή και την πιο περιπετειώδη X. Στην περίπτωση της απλής έκδοσης οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου, ενώ στην περίπτωση της 702X οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης.

Όσο για τον εξοπλισμό, η καινούρια μοτοσικλέτα διαθέτει αρκετά σύγχρονα «καλούδια» όπως ψηφιακή οθόνη TFT με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φωτιστικά σώματα, κάμερα καταγραφής πορείας, διπλό σταντ, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και ρυθμιζόμενο ABS της Bosch. Η νέα 702 αναμένεται στην Ευρώπη την Άνοιξη του 2023 με την τιμή να κυμαίνεται στα επίπεδα των 7.500 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πατάει χώμα η Benelli
EICMA 2022: Ξεχώρισαν τα TRK 800, TRK 702 και Tornado 500 της Benelli
Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από την Benelli Imperiale 400; (+video)

Advertisement