Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πιο κόκκινη Black Friday δεν γίνεται

Ελλάδα 16:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιο κόκκινη Black Friday δεν γίνεται

NEWSMOTO

Πιο κόκκινη Black Friday δεν γίνεται

NEWSMOTO

Η Ducati βάφει κόκκινη αυτήν την «Μαύρη Παρασκευή» με απίστευτες προσφορές στα premium μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Όποιος έχει περάσει από το κεντρικό Ducati Athens στην Καλλιρρόης σίγουρα έχει πάρει μια γεύση από τα μοναδικής αισθητικής μοντέλα της Ducati. Η premium ιταλική μάρκα αδιαμφισβήτητα έχει στην γκάμα της μερικά από τα ομορφότερα μοντέλα σε δύο τροχούς, τα οποία ξεχειλίζουν από στυλ, τεχνολογία και σπορ DNA.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρόσφατη έκθεση EICMA 2022 η Ducati Diavel V4 ψηφίστηκε ως η ομορφότερη μοτοσικλέτα της εκδήλωσης, κάτι που δείχνει την εξαιρετική αισθητική του Ducati Centro Stile. Με αφορμή την Black Friday, το Ducati Athens προχωράει σε σημαντικές προσφορές για να κάνεις δικό σου το μοντέλο των ονείρων σου.

Advertisement
Advertisement

Για λίγες μόνο ημέρες, οι φίλοι της Ducati θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα από τα επιλεγμένα μοντέλα της εταιρείας από το Borgo Panigale με έκπτωση που φτάνει τα 4.000 ευρώ. Οι ειδικές τιμές Black Friday θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου σε μοντέλα όπως η Panigale, η Streetfighter, η Diavel και η Scrambler.

Επισκεφθείτε το Ducati Athens για να δείτε όλα τα επιλεγμένα μοντέλα Ducati και επωφεληθείτε από την έκπτωση της Black Friday έως 4.000 ευρώ! Περισσότερες πληροφορίες στο ducati.gr ή καλέστε στο 210 9981199.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα αποκτήσεις τη νέα σου Ducati
EICMA 2022: Η μεγάλη επιστροφή της Ducati (+video)
Η Scrambler Ducati της Gen-Z (+video)

Advertisement