Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Zero Motorcycles ηλεκτρίζει την Mobility 2023

Ελλάδα 17:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Zero Motorcycles ηλεκτρίζει την Mobility 2023

NEWSMOTO

Η Zero Motorcycles ηλεκτρίζει την Mobility 2023

NEWSMOTO

Η Electromove ανακοίνωσε την επίσημη συμμετοχή της στην Mobility 2023 στο Golden Hall.

Advertisement
Advertisement

Η Electromove, επίσημη αντιπροσωπεία των premium ηλεκτρικών μοτοσικλετών Zero Motorcycles θα είναι ένας από τους εκλεκτούς εκθέτες στην φετινή Mobility 2023. Τα κορυφαία μοντέλα της αμερικανικής μάρκας θα βρίσκονται από τις 14 έως 23 Σεπτεμβρίου στον εξωτερικό χώρο του Golden Hall δίνοντας το δικό της στίγμα στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Τα κορυφαία ηλεκτρικά δίκυκλα της Zero Motorcycles έχουν ήδη αποδείξει την ποιότητα και τις επιδόσεις τους. Πλέον η γκάμα της εταιρείας είναι πιο πλούσια από ποτέ και ξεκινάει από καθημερινές μοτοσικλέτες φιλικές στη χρήση, μέχρι μοτοσικλέτες επιδόσεων και πιο πρόσφατα μοτοσικλέτες περιπέτειας όπως την DSR/X.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα της Zero Motorcycles η Electromove θα έχει στο περίπτερό της και τα premium scooter της ισπανικής Ray και της WOW. Επιπλέον, όσοι επισκεφθούν τη Mobility 2023 θα έχουν τη δυνατότητα test-ride όλων των μοτοσικλετών και scooter της εταιρείας.

Η Mobility για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν από κοντά τις νέες συναρπαστικές τεχνολογίες που έχουν μπει στη ζωή μας, τα νέα ηλεκτρικά, plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, τα συναρπαστικά microcars, τις μοτοσικλέτες, τα scooters και άλλα πολλά, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είναι η Zero SR/X το superbike του μέλλοντος; (+video)
Φρεσκάρισμα για τα Zero SR/F και SR/S του 2023
Έφτασε η νέα ηλεκτρική adventure της Zero – πόσο κοστίζει; (+video)