Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Χρωματικές αναβαθμίσεις για τέσσερα μοντέλα της Honda το 2023

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χρωματικές αναβαθμίσεις για τέσσερα μοντέλα της Honda το 2023

NEWSMOTO

Χρωματικές αναβαθμίσεις για τέσσερα μοντέλα της Honda το 2023

NEWSMOTO

Η Honda παρουσίασε νέους χρωματισμούς σε δύο μοτοσικλέτες και δύο scooter της για την επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Το 2022 ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη και έντονη χρονιά για την Honda στο κομμάτι των δύο τροχών. Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε πάρα πολλά νέα μοντέλα, αναβάθμισε πολλά από τα δημοφιλή της δίκυκλα, ενώ έχει ήδη προαναγγείλει τον ερχομό σημαντικών μοτοσικλετών, όπως το νέο Hornet και το νέο Transalp.

Για το 2023 η Honda αποφάσισε να μην πειράξει τέσσερα μοντέλα της όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο στο αισθητικό κομμάτι χαρίζοντας του νέες επιλογές στους χρωματισμούς. Η sport touring NT1100, η NC750X, το περιπετειώδες scooter X-ADV 750 και το Forza 750 περιλαμβάνονται στη λίστα της Honda.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από το κορυφαίο στη λίστα NT1100 η Honda αποφάσισε να προσθέσει ακόμα μια χρωματική επιλογή στις δύο υπάρχουσες. Δίπλα λοιπόν στο λευκό (Pearl Glare White) και το γκρι (Matte Iridium Grey Metallic) ο αγοραστής θα έχει την επιλογή ενός μαύρου χρώματος (Gunmetal Black Metallic). Στην περίπτωση του NC750X τα πράγματα είναι πιο ενδιαφέροντα καθώς έχουμε τρεις νέους χρωματισμούς. Ο πρώτος είναι ο συνδυασμός μπλε με ασημί (Mat Jeans Blue Metallic with Silver trim), ο δεύτερος είναι ο γκρι με ασημί (Pearl Deep Mud Grey Silver) και ο τρίτος είναι ο συνδυασμός κόκκινου με ασημί (Candy Chromosphere Red with Silver trim).

 

Advertisement

Στο κορυφαίο scooter της, το X-ADV, η Honda παρουσίασε μια νέα χρωματική έκδοση η οποία ονομάζεται Shasta White with ‘Big Logo’ graphics. Πρόκειται για έναν συνδυασμό λευκού με μαύρο και κόκκινες πινελιές με ένα τεράστιο λογότυπο «X-ADV» στα πλευρικά καπάκια. Το τελευταίο μοντέλο με νέους χρωματισμούς είναι το Forza 750. Το μεγάλο scooter της Honda θα έχει πλέον τρεις ακόμα επιλογές, την μαύρη (Mat Ballistic Black Metallic), την λευκή (Pearl Glare White) και την γκρι (Iridium Grey Metallic). Παράλληλα, το νέο Forza του 2023 θα διαθέτει και τη νέα οθόνη TFT 6,5 ιντσών με σύστημα φωνητικών εντολών της Honda (Smartphone Voice Control).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διέρρευσαν εικόνες του νέου Honda Transalp 750
Επίσημο: Ο Marc Marquez θα οδηγήσει στο Misano την Repsol Honda (+video)
MXGP 2022: Εξασφάλισε τον τίτλο ο Tim Gajser με Honda