Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποια είναι η Zeeho που φέρνει στην EICMA η CFMoto;

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η Zeeho που φέρνει στην EICMA η CFMoto;

NEWSMOTO

Ποια είναι η Zeeho που φέρνει στην EICMA η CFMoto;

NEWSMOTO

Η CFMoto ετοιμάζει μια ιδιαίτερη έκπληξη στο κοινό καθώς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την ηλεκτρική μάρκα Zeeho.

Advertisement
Advertisement

Το καλοκαίρι του 2018 η CFMoto είχε ανακοινώσει πως ξεκινάει ένα πρόγραμμα εξηλεκτρισμού με στόχο να κατασκευάσει ηλεκτρικά οχήματα πόλης τα επόμενα χρόνια. Η νέα μάρκα που γεννήθηκε για να προχωρήσει αυτό το project ονομάστηκε Zeeho και το μότο της ήταν «Life Amplified», ενώ τα προϊόντα θα είχαν εκτός από υψηλού επιπέδου τεχνολογία και ξεχωριστή εμφάνιση για δυναμικό lifestyle.

Φτάσαμε πλέον στο 2022 και η CFMoto ανακοίνωσε ότι στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει επίσημα τα προϊόντα της Zeeho. Ανάμεσα στα νέα μοντέλα θα βρίσκονται τα ηλεκτρικά scooter AE6+, AE6 S+, AE8 S+, ενώ η έκπληξη της έκθεσης θα είναι το πρωτότυπο μοντέλο Magnet.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα της Zeeho είναι βασισμένα στην πλατφόρμα που έχει αναπτύξει η Farasis Energy που συνεργάστηκε με την CFMoto. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4 kWh και η απόδοση του υδρόψυκτου ηλεκτροκινητήρα (Cobra) είναι υψηλή στα 12,5 kW χαρίζοντας τελική ταχύτητα πάνω από 110 χλμ/ώρα στα scooter.

Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις έχουν κατασκευαστεί σε συνεργασία με την KTM, ενώ τα φρένα είναι της Brembo και οι τροχοί 12 ιντσών (για το AE8+). Η Zeeho εστιάζει σε μια ισχυρή αλληλεπίδραση ανθρώπου-οχήματος και χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας που κάνει την εμπειρία οδήγησης μοναδική. Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να δούμε τα νέα ηλεκτρικά οχήματα της Zeeho.

Advertisement

Η παρουσίαση του Life Amplified.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καλό μήνα με δώρα από την CFMoto (+video)
Νέα ηλεκτρική «γουρούνα» για παιδιά από την CFMoto
Το επόμενο naked της CFMoto θα έχει κινητήρα KTM Duke