Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το επόμενο naked της CFMoto θα έχει κινητήρα KTM Duke

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επόμενο naked της CFMoto θα έχει κινητήρα KTM Duke

NEWSMOTO

Το επόμενο naked της CFMoto θα έχει κινητήρα KTM Duke

NEWSMOTO

Η CFMoto ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να παρουσιάσει στο Μιλάνο το νέο 800NK με κινητήρα από Duke.

Advertisement
Advertisement

Το 2021 στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο, στο περίπτερο της CFMoto δέσποζε ένα εντυπωσιακό supersport μοντέλο με απίστευτη σχεδίαση και κορυφαία περιφερειακά. Το πρωτότυπο ονομάστηκε SR-C21 και όλοι περίμεναν να το δουν στην παραγωγή. Η CFMoto δεν τους απογοήτευσε και έβγαλε έπειτα από μερικούς μήνες το μοντέλο στην παραγωγή στην μορφή του 450SR, ωστόσο απείχε παρασάγγας από το πρωτότυπο μοντέλο.

Η κινεζική μάρκα για την EICMA 2022 ετοιμάζει ακόμα ένα πρωτότυπο το οποίο ανήκει στην οικογένεια των streetfighter. Η CFMoto μας έχει δείξει σε ψηφιακή μορφή τη μοτοσικλέτα την οποία ονομάζει NK-C22 η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και επιθετικό σχεδιασμό. Αυτήν τη φορά η εταιρεία μάλλον δεν θα απογοητεύσει τους φίλους της καθώς το μοντέλο παραγωγής που ετοιμάζεται θα είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο.

Advertisement
Advertisement

Η 800NK – έτσι θα ονομαστεί το μοντέλο παραγωγής – σχεδιαστικά θα διατηρήσει το επιθετικό της στυλ με αιχμηρή μάσκα εμπρός, κοντή ουρά στο πίσω μέρος και αρκετά στοιχεία τα οποία συναντάμε στο πρωτότυπο μοντέλο. Εκεί που οι περισσότεροι θα τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση είναι στον κινητήρα ο οποίος θα προέρχεται από την KTM. Πρόκειται για το δικύλινδρο σύνολο του προηγούμενου Duke 790 των 799 κ.εκ. ο οποίος αναμένεται να αποδίδει 95 ίππους.

Αυτό σημαίνει ότι η 800NK θα «χτυπήσει» στα ίσια τα μοντέλα της κατηγορίας του, όπως το ολόφρεσκο Honda CB750 Hornet με τους 90 ίππους. Οι αναρτήσεις θα είναι ποιοτικές της KYB και τα φρένα της J.Juan, ωστόσο αυτό που θα λείπει είναι η «δίκαννη» εξάτμιση της SC Project η οποία θα αντικατασταθεί με μια πιο συμβατή για να περνάει τις προδιαγραφές Euro5. Στην EICMA 2022 τον Νοέμβριο θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια της νέας αυτής μοτοσικλέτας.

Advertisement

Βίντεο της πρωτότυπης NK-C22.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η CFMoto 250CL-X, ποια είναι η τιμή της;
Ακόμα ένα μικρό «θαύμα» από την CFMoto
CFMoto: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση των Test Ride Events 2022