Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Καλό μήνα με δώρα από την CFMoto (+video)

Ελλάδα 8:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καλό μήνα με δώρα από την CFMoto (+video)

NEWSMOTO

Καλό μήνα με δώρα από την CFMoto (+video)

NEWSMOTO

Η CFMoto προσφέρει δωρεάν τις πλαϊνές βαλίτσες στο τουριστικό της μοντέλο 650MT.

Advertisement
Advertisement

Η CFMoto Hellas αποφάσισε να φέρει την «Black Friday» πιο νωρίς βγάζοντας μια δυνατή προσφορά σε ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της. Πρόκειται για το 650ΜΤ το οποίο για τον μήνα Νοέμβριο αν γίνει δικό σας, θα πάρετε μαζί δώρο τις πλαϊνές εργοστασιακές βαλίτσες.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια θα διατίθεται για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και μέχρι εξαντλήσεως αυτών. Όσο για την τιμή της μοτοσικλέτας, αυτή είναι πολύ ανταγωνιστική καθώς φτάνει τις 6.290 ευρώ με ένα πλήρης πακέτο εξοπλισμού και δυνατοτήτων.

Advertisement
Advertisement

Το 650MT είναι ένα εδραιωμένο sport touring μοντέλο με πολύ καλά περιφερειακά, άνετη θέση οδήγησης και σπουδαία προστασία. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 649 κ.εκ. με απόδοση 71 ίππους και 56 Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός της Bosch και το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό, ενώ οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές με τελική ταχύτητα που φτάνει τα 170 Km/h.

Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 41 χιλ. και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους 300 χιλ. εμπρός και ένα δίσκο πίσω με ABS. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 213 κιλά, ενώ το μεγάλο ρεζερβουάρ των 18 λίτρων προσφέρει εξαιρετική αυτονομία.

Advertisement

Βίντεο του 650MT.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα ηλεκτρική «γουρούνα» για παιδιά από την CFMoto
Το επόμενο naked της CFMoto θα έχει κινητήρα KTM Duke
Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η CFMoto 250CL-X, ποια είναι η τιμή της;