Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα ηλεκτρική «γουρούνα» για παιδιά από την CFMoto

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα ηλεκτρική «γουρούνα» για παιδιά από την CFMoto

NEWSMOTO

Νέα ηλεκτρική «γουρούνα» για παιδιά από την CFMoto

NEWSMOTO

Η CFMoto παρουσίασε ένα νέο, ζηλευτό και υψηλής τεχνολογίας ATV για παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών.

Advertisement
Advertisement

Η CFMoto συνεχίζει να δείχνει το δρόμο στον κόσμο των ATV έχοντας κατακτήσει τις αγορές της Ευρώπης και της Ελλάδας με τα αξιόλογα μοντέλα της. Δεν είναι τυχαίο πως η κινεζική μάρκα κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στις πωλήσεις στη χώρα μας στα τετράτροχα οχήματα και συνεχώς αναβαθμίζει την γκάμα της προσφέροντας δυναμικά και προσιτά μοντέλα.

Αυτήν τη φορά η CFMoto αποφάσισε να ασχοληθεί με τα παιδιά και τους εφήβους. Παρουσίασε λοιπόν ένα καινούριο ATV το οποίο ονομάζει EV110 και είναι ηλεκτρικό. Εκτός από την ηλεκτροκίνηση, η CFMoto έχει φροντίσει να φέρει υψηλού επιπέδου τεχνολογία στο μοντέλο, προσελκύοντας τους νέους με έξυπνα γκάτζετ και έλεγχο μέσω εφαρμογής στο smartphone.

Advertisement
Advertisement

Το CFMoto EV110 είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκίνητα 1,5 kW ο οποίος είναι ικανός να προσφέρει καλές επιδόσεις στο ATV. Στην επιλογή Sport η τελική ταχύτητα φτάνει τα 45 χλμ/ώρα, ενώ στην επιλογή Eco η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 24 χλμ/ώρα. Όπως είναι φυσιολογικό και η αυτονομία αλλάζει ανάλογα με τις επιλογές οδήγησης καθώς στην Eco φτάνει τα 60 χιλιόμετρα, ενώ στη Sport μειώνεται στα 45 χιλιόμετρα.

Η μπαταρία είναι 2,4 kWh και μπορεί να φορτιστεί σε μόλις 4 ώρες, ενώ είναι αποσπώμενη και ελέγχεται από την ειδική εφαρμογή στο smartphone για να διατηρείται σε καλή λειτουργική κατάσταση. Στο κομμάτι του εξοπλισμού, το EV110 διαθέτει οθόνη LCD με σύστημα συνδεσιμότητας υψηλού επιπέδου.

Advertisement

Μέσω του smartphone υπάρχει έλεγχος της μπαταρίας και των συστημάτων του ATV, υπάρχει γεωεντοπισμός και σύστημα αυτόματης ενημέρωσης των γονέων για οτιδήποτε συμβαίνει στο όχημα.

Το CFMoto EV110 αναμένεται στην Ευρώπη με την τιμή του να υπολογίζεται κοντά στις 3.500 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το επόμενο naked της CFMoto θα έχει κινητήρα KTM Duke
Προσγειώθηκε στην Ελλάδα η CFMoto 250CL-X, ποια είναι η τιμή της;
CFMoto: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση των Test Ride Events 2022