Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Peugeot XP400: Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει;

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot XP400: Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει;

NEWSMOTO

Peugeot XP400: Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει;

NEWSMOTO

Το premium scooter της Peugeot Motocycles είναι έτοιμο να κάνει εμφατική είσοδο στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Motocycles ετοιμάζεται πυρετωδώς να υποδεχτεί στις αγορές της Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας το νέο XP400. Το πολυτελές και πολύ δυναμικό scooter της γαλλικής μάρκας αναμένεται να προσγειωθεί στη χώρα μας μέσα στον Ιούνιο.

Μέσα στον πρώτο μήνα λοιπόν του καλοκαιριού θα μπορεί ο καθένας να το δει από κοντά και να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την εξαιρετική δουλειά των μηχανικών της Μαντέρ στη Γαλλία.

Η κατηγορία των scooter περιπέτειας έχει αποκτήσει σκληρό ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το XP400 έρχεται με ένα πολύ σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα. Διαθέτει στο DNA του έναν υβριδικό χαρακτήρα ο οποίος συνδυάζει έμπρακτα τον κόσμο της μοτοσικλέτας με εκείνο των scooter.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το πετυχαίνει χάρη στη δημιουργία ενός συνόλου πλαίσιο/αναρτήσεις/φρένα τα οποία είναι πολύ κοντά σε λειτουργία σε σχέση με τις μοτοσικλέτες. Ιδιαίτερα στην έκδοση GT, ο εμπρός ακτινωτός τροχός 17 ιντσών με το ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. και τα ισχυρά φρένα δημιουργούν ένα περιβάλλον πολύ γνώριμο σε εκείνους που προέρχονται από τον κόσμο της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Παράλληλα, το XP400 περιλαμβάνει και όλα εκείνα τα πρακτικά στοιχεία που κάνουν τα scooter δημοφιλή. Η άνετη θέση οδήγησης, ο πλούσιος εξοπλισμός, ο χώρος αποθήκευσης και μικρά αλλά σημαντικά στοιχεία όπως το keyless σύστημα, η ρυθμιζόμενη ζελατίνα και το σύστημα συνδεσιμότητας κάνουν το Peugeot φιλικό και ευέλικτο στην καθημερινότητα.

Advertisement

Επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα της Peugeot Motocycles για να γνωρίσετε το νέο XP400 το οποίο έρχεται στην τιμή των 8.500 ευρώ στην έκδοση Allure και 8.850 ευρώ στην έκδοση GT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Η Peugeot Motocycles στα χέρια του Ομίλου Σαρακάκη
Οδηγούμε στην Ισπανία το Peugeot XP 400 GT
Πρώτη επαφή με το Peugeot PM-01