Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πετάει… πετάει… η Yamaha Tenere 700 (+video)

Ελλάδα 18:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πετάει… πετάει… η Yamaha Tenere 700 (+video)

NEWSMOTO

Πετάει… πετάει… η Yamaha Tenere 700 (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha μας επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τις απίστευτες ικανότητες της Tenere 700 World Raid.

Advertisement
Advertisement

Στις αρχές του 2022 και λίγο μετά την ολοκλήρωση του Rally Dakar η Yamaha πήρε τη μεγάλη απόφαση να διακόψει το πρόγραμμα συμμετοχής της στον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου. Παρά το γεγονός ότι η Yamaha έχει συνδέσει το όνομά της με το Dakar, έχοντας αμέτρητες νίκες και επιτυχίες, οι καιροί αλλάζουν και η εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό της δρόμο στον κόσμο των Rally.

Με βάση το κορυφαίο της Tenere, η Yamaha πλέον κοιτάζει τους αγώνες Rally Raid με άλλο μάτι, θέλοντας να προσελκύσει καινούριο κόσμο στους αγώνες περιπέτειας – κυρίως ιδιώτες – επενδύοντας συνεχώς σε νέες εκδόσεις της μοτοσικλέτας της. Ήδη η Tenere έχει πάρει μέρος με τεράστια επιτυχία σε διεθνής αγώνες Cross Country και έχει αποδείξει ότι είναι σε θέση να τα βάλει με οποιαδήποτε μοτοσικλέτα βρεθεί στο δρόμο της.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο αποδεικτικό στοιχείο για τις ικανότητες της Yamaha Tenere 700 World Raid είναι η επίσκεψη σε πίστα motocross! Στην πίστα Gusses Gorse η σκληροτράχηλη μοτοσικλέτα τα έβαλε με bumbs και άλματα δείχνοντας μια απίστευτη ικανότητα να… καταπίνει κάθε εμπόδιο που βρισκόταν στο δρόμο της.

Η Yamaha Tenere 700 World Raid παρουσιάστηκε το 2022 και αποτελεί την κορυφαία έκδοση της μοτοσικλέτας. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι το διπλό ρεζερβουάρ με χωρητικότητα 23 λίτρων, η μεγάλη οθόνη 5 ιντσών TFT, οι αναβαθμισμένες αναρτήσεις της KYB και οι αυξημένες επιλογές στα ηλεκτρονικά που την ανεβάζουν επίπεδο. Η World Raid είναι έτοιμη να κατακτήσει οποιοδήποτε τερέν και σίγουρα μια πίστα motocross δεν είναι ικανή να την σταματήσει.

Advertisement

Δείτε την Tenere να κάνει άλματα στην πίστα Gusses Gorse.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το πιο ακριβό Yamaha TMAX
Τι είναι η φιλοσοφία Faster Sons της Yamaha; (+video)
Αγωνιστικό DNA στην Yamaha R1 GYTR του 2023