Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πέντε πρωτεύουσες υποδέχονται την Ducati Diavel V4

Ελλάδα 0:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πέντε πρωτεύουσες υποδέχονται την Ducati Diavel V4

NEWSMOTO

Πέντε πρωτεύουσες υποδέχονται την Ducati Diavel V4

NEWSMOTO

Η Ducati πραγματοποίησε την εκδήλωση Diavel V4 Design Nights σε πρωτεύουσες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati έχει ξεκινήσει μια επιθετική πολιτική προώθησης της νέας Diavel V4 με πολλαπλές εμφανίσεις της μοτοσικλέτας σε όλο τον κόσμο. Μετά λοιπόν από την πρώτη οδηγική επαφή των δημοσιογράφων στο Jebel Hafeet και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ήταν η σειρά πέντε διαφορετικών πρωτευουσών να καλωσορίσουν την μοναδική ιταλική cruiser.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε πέντε διαφορετικές πρωτεύουσες και ονομάστηκε Diavel V4 Design Nights. Στόχος της εκδήλωσης ήταν οι καλεσμένοι να ενημερωθούν για την σχεδιαστική προσέγγιση που ακολούθησε το Ducati Centro Stile στην εμφάνιση της νέας μοτοσικλέτας, αλλά να μάθουν και την ιστορία της δημιουργίας της Diavel.

Advertisement
Advertisement

Τα σημεία στα οποία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν η Klibansky Gallery στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, το Sinner Luxury Hotel στο Παρίσι της Γαλλίας, το TheMerode Club στις Βρυξέλλες του Βελγίου, το The Gherkin στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας και το Moonlight Studios στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα η Ducati να ανακοινώσει ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου. Θυμίζουμε ότι η Ducati θα πάρει μέρος και στο Milan Design Week του 2023 με πρωταγωνίστρια την Diavel V4. Η μοτοσικλέτα έχει αποσπάσει ήδη ένα βραβείο σχεδιασμού ως η ομορφότερη μοτοσικλέτα στην EICMA 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια αξεσουάρ συνοδεύουν τη νέα Ducati Diavel V4 (+video)
Τρένο… θα πάει και φέτος η Ducati στο MotoGP
Πλοήγηση Turn by Turn για την Ducati DesertX (+video)

Advertisement