Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ωριμάζει ο καρπός της συνεργασίας Triumph-Bajaj

Ελλάδα 20:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ωριμάζει ο καρπός της συνεργασίας Triumph-Bajaj

NEWSMOTO

Ωριμάζει ο καρπός της συνεργασίας Triumph-Bajaj

NEWSMOTO

Ακόμα περισσότερες κατασκοπευτικές εικόνες αποδεικνύουν ότι πλησιάζει η ώρα του μικρότερου Triumph.

Advertisement
Advertisement

Όταν ανακοινώθηκε πίσω στο 2017 η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ Triumph και Bajaj οι προσδοκίες για μια σειρά από καινούριες, μικρότερου κυβισμού μοτοσικλέτες, ήταν πολύ υψηλές. Κανείς παρόλα αυτά δεν είχε υπολογίσει όλα αυτά που θα επακολουθούσαν με πανδημίες και προβλήματα στην παραγωγική αλυσίδα, κάτι που αναπόφευκτα έφερε και καθυστερήσεις στη συγκεκριμένη συνεργασία.

Το σχέδιο αρχικά ήταν να δούμε τα πρώτα μοντέλα μέσα στο 2022, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τα πράγματα όμως τους τελευταίους μήνες έχουν επιταχυνθεί δραματικά με αποτέλεσμα να μην είναι απίθανο το σενάριο να δούμε το πρώτο μοντέλο της συνεργασίας μέσα στο 2023.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph, μέσω της ινδικής Bajaj, ήδη έχει σχεδιάσει το πρώτο μοντέλο και μάλιστα έχει ξεκινήσει τις δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες. Το καλοκαίρι που μας πέρασε είδαμε για πρώτη φορά τη μοτοσικλέτα στο δρόμο σε κατασκοπευτικές εικόνες και πλέον είναι η δεύτερη φορά που πιάνεται από τις φωτογραφικές κάμερες στους δρόμους της Ινδίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BikeDekho (@bikedekho)

Advertisement

Το νέο αυτό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μονοκύλινδρο κινητήρα ο οποίος θα έχει κυβισμό ανάμεσα σε 300 και 400 κ.εκ. Η μορφή του παραπέμπει σε scrambler μοτοσικλέτα με τροχούς 17 ιντσών, ελαστικά διπλής χρήσης, φαρδύ τιμόνι και επίπεδη σέλα. Η ανάρτηση εμπρός αποτελείται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι, ενώ στις πρόσφατες φωτογραφίες φάνηκε να δοκιμάζονται διάφορα αξεσουάρ όπως πλευρικές βαλίτσες, κεντρική βαλίτσα πίσω, κάγκελα προστασίας και ζελατίνα εμπρός.

Advertisement

Ο χρόνος πλέον τρέχει προς όφελος της Triumph και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε το πρώτο της μικρό μοντέλο μέσα στο 2023.

Photo credit: MCN, RideApart

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο είναι το μυστικό της Triumph Street Triple Moto2 Edition (+video)
EICMA 2022: Το Tiger 1200 κυριάρχησε στο περίπτερο της Triumph
Με τεχνολογία MotoGP η καινούργια Triumph Street Triple (+video)