Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

O Πρόεδρος της Ducati ρίχνει πόρτα στον Μαρκ Μάρκεθ

Ελλάδα 17:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Πρόεδρος της Ducati ρίχνει πόρτα στον Μαρκ Μάρκεθ

NEWSMOTO

O Πρόεδρος της Ducati ρίχνει πόρτα στον Μαρκ Μάρκεθ

NEWSMOTO

Ο Κλαούντιο Ντομενικάλι βάζει οριστικό τέλος στα σενάρια μεταγραφής του Μαρκ Μάρκεθ στην Ducati.

Advertisement
Advertisement

Μια σειρά από γεγονότα τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα σενάριο το οποίο «παίζει» πολύ έντονα στους κύκλους του MotoGP. Μιλάμε φυσικά για το σενάριο της μεταγραφής του Μαρκ Μάρκεθ από την Honda στην Ducati το οποίο έχει προκαλέσει πολλά θετικά και αρνητικά σχόλια.

Λίγη η έλλειψη καλής απόδοσης από την Honda, λίγο η μετακίνηση του Άλεξ Μάρκεθ (αδερφού του Μαρκ) στην Ducati και η άμεση άνοδος της απόδοσής του δημιούργησαν φήμες που ήθελαν τον Ισπανό πολυπρωταθλητή να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο εγκατάλειψης της Honda για τα μάτια της Desmosedici.

Advertisement
Advertisement

Κάπου εδώ όμως τα σενάρια σβήνουν καθώς ο Πρόεδρος της Ducati σε πρόσφατες δηλώσεις του στο δίκτυο Sky της Ιταλίας ξεκαθάρισε ότι η Ducati δεν σκοπεύει να φέρει τον Μάρκεθ στην Μπολόνια. Ο Κλαούντιο Ντομενικάλι τόνισε ότι αυτήν τη στιγμή η δομή της αγωνιστικής ομάδας δουλεύει άψογα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαταραχτεί, αφήνοντας τον Μάρκεθ εκτός μεταγραφικού κάδρου.

Advertisement

Ο ισχυρός άνδρας της Ducati δήλωσε: «Αυτά είναι όμορφα πράγματα να τα συζητάει ο κόσμος σε ένα αθλητικό μπαρ. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι το σωστό για εμάς. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα αναβατών με τους οποίους έχουμε μεγαλώσει. Ο Μάρκεθ είναι ιδιαίτερο ταλέντο, δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Αλλά η Ducati αντλεί δύναμη από τον τρόπο που δουλεύει με τους αναβάτες της.Έχουμε οικογενειακή φιλοσοφία, είμαστε μια χαρά έτσι και θα συνεχίσουμε έτσι. Άλλωστε τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP: Πρόβλημα τραυματισμού για τον πρωταθλητή
Ξεκίνησαν οι επιτυχίες για την QJMotor στο MotoGP
MotoGP: Ο «Γιατρός» αποθεώθηκε στη Χερέθ (+video)