Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Ο «Γιατρός» αποθεώθηκε στη Χερέθ (+video)

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Ο «Γιατρός» αποθεώθηκε στη Χερέθ (+video)

NEWSMOTO

MotoGP: Ο «Γιατρός» αποθεώθηκε στη Χερέθ (+video)

NEWSMOTO

Ξύπνησε θύμισες η παρουσία του Βαλεντίνο Ρόσι στο MotoGP Ισπανίας.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί οι μάχες στο Grand Prix της Ισπανίας πριν από μερικές ημέρες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP να ήταν έντονες και να κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού, ωστόσο η παρουσία του Βαλεντίνο Ρόσι δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Ιταλός σταρ απέδειξε ότι ακόμα έχει το μαγικό άγγιγμα με τους φιλάθλους αποδεικνύοντας και πάλι γιατί είναι ο ένας και μοναδικός «Γιατρός» του MotoGP.

Ο Ρόσι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της επίσκεψής τους στο γκαράζ της ομάδας του Mooney VR46 ανταλλάσοντας σκέψεις και απόψεις με τους Μάρκο Μπεζέκι και Λούκα Μαρίνι. Συναντήθηκε επίσης με τους ανθρώπους της Yamaha όπου υπέγραψε τη συμφωνία επίσημου πρεσβευτή της μάρκας, ενώ δεν ξέχασε να σταθεί στην άκρη της πίστας προκειμένου να δει τη δράση από κοντά.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις καλύτερες στιγμές του Ρόσι στη Χερέθ ήταν η συνάντησή του μου έναν παλιό αντίπαλο τον Ντάνι Πεντρόζα τον οποίο θαύμασε για μια ακόμα φορά και δεν έκρυψε ότι ζήλεψε για λίγο που τον είδε να στέκεται στη γραμμή εκκίνησης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentino Rossi (@valeyellow46)

Advertisement

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η επίσκεψη του «Γιατρού» στο γκαράζ της Ducati για να συγχαρεί για τη νίκη τον μαθητή της Ακαδημίας VR46, Πέκο Μπανάια. Ο Ρόσι γιόρτασε με τον πρωταθλητή την επιτυχία και δεν έχασε την ευκαιρία να συζητήσει και να φωτογραφηθεί με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mooney VR46 MotoGP: Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Valentino Rossi (+video)
Δοκιμές με Yamaha R1 ο Valentino Rossi (+video)
Έλαμψε ο Rossi στο Bathurst 12H