Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Πρόβλημα τραυματισμού για τον πρωταθλητή

Ελλάδα 19:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Πρόβλημα τραυματισμού για τον πρωταθλητή

NEWSMOTO

MotoGP: Πρόβλημα τραυματισμού για τον πρωταθλητή

NEWSMOTO

Ο Πέκο Μπανάια τελικά δεν απέφυγε τον τραυματισμό και ξεκινάει αγώνα δρόμου να μην χάσει τον αγώνα της πατρίδας του.

Advertisement
Advertisement

Το Grand Prix της Γαλλίας ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά της φετινής χρονιάς με πολλές μάχες και δραματικές στιγμές. Ένα από τα συμβάντα που στιγμάτισαν τον αγώνα ήταν η σύγκρουση του Πέκο Μπανάια με τον Μάβερικ Βινιάλες η οποία κατέληξε μάλιστα σε μια έντονη λογομαχία και μερικές… ψιλές.

Όταν τα νεύρα ηρέμησαν ο Ιταλός αναβάτης της Ducati επέστρεψε στο γκαράζ της ομάδας αισθανόμενος μια ενόχληση στο κάτω μέρος του ποδιού. Η ενόχληση έγινε πιο έντονη όσο περνούσαν οι ώρες και τελικά ο Μπανάια αποφάσισε να επισκεφτεί τους γιατρούς του στην Ιταλία.

Advertisement
Advertisement

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ο Ιταλός είχε ένα μικρό κάταγμα στον αστράγαλο το οποίο όμως δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η αποθεραπεία του Μπανάια θα γίνει με ακινησία και έναν μικρό νάρθηκα για μερικές ημέρες πριν ο Ιταλός επιστρέψει στο πρόγραμμα προπονήσεων του.

Advertisement

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ducati πάντως ο Μπανάια δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει μέρος στον αγώνα της πατρίδας του στο Μουτζέλο. Μέσα στην ατυχία του, ο πρωταθλητής στάθηκε τυχερός από τη διακοπή τριών εβδομάδων ανάμεσα στο Γαλλικό GP και το Ιταλικό GP στις 11 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκίνησαν οι επιτυχίες για την QJMotor στο MotoGP
MotoGP Γαλλίας: Βασιλιάς του Λε Μαν ο Μπεζέκι, πτώση για Μπανάια
Έρχεται ενδοεπικοινωνία στο MotoGP