Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο Danilo Petrucci με Έλληνα χορηγό

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Danilo Petrucci με Έλληνα χορηγό

NEWSMOTO

Ο Danilo Petrucci με Έλληνα χορηγό

NEWSMOTO

Ο Danilo Petrucci το Σαββατοκύριακο που πέρασε έκανε το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα MotoAmerica στην πίστα που γινόταν το MotoGP στο Circuit of The Americas στην κατηγορία MotoAmerica Medallia Superbike.

Advertisement
Advertisement

Ο Petrucci είναι ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία που έχει κερδίσει αγώνα MotoGP και ειδική Rally Dakar και η πρόθεσή του να αγωνιστεί στο MotoAmerica έχει ανακοινωθεί ενώ βρισκόταν στην Σαουδική Αραβία αγωνιζόμενος με την KTM στο Dakar.

Τα Ελληνικά φίλτρα της DNA βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στο παγκόσμιο στερέωμα των αγώνων τόσο σε μοτοσυκλέτες όσο και σε αυτοκίνητα με περισσότερη αναγνωσιμότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Τα ελληνικής σχεδίασης και ελληνικής παραγωγής φίλτρα της DNA High Performance Filters είναι χορηγός πλέον στο MotoAmerica και παράλληλα χορηγοί της ομάδας του Petrucci ο οποίος θα αγωνίζεται στο MotoAmerica με μια Ducati Panigale V4R.

Advertisement
Advertisement

Στο αγωνιστικό διήμερο ο Danilo Petrucci κέρδισε τον πρώτο του αγώνα το Σάββατο επαναλαμβάνοντας το ίδιο και την Κυριακή με μια άνετη νίκη πάνω στη Ducati Panigale V4R της Warhorse HSBK Racing Ducati NYC.

Advertisement

O Ιταλός είχε μια έντονη μάχη στον αγώνα της Κυριακής με τον Mathew Scholtz στην οποία μπόρεσε να επικρατήσει και τοποθετηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 50 βαθμούς, 10 περισσότερους από τους 40 βαθμούς του Scholtz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Rally Dakar 2022: Ο Danilo Petrucci γραφεί ιστορία στο Dakar
Ducati Panigale V4 SP2: “The Ultimate Racetrack Machine”
Εύκολα και απλά κέρδισε το φοβερό Seat Mo – Με δίπλωμα αυτοκινήτου

Advertisement