Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati Panigale V4 SP2: “The Ultimate Racetrack Machine”

Ελλάδα 3:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Panigale V4 SP2: “The Ultimate Racetrack Machine”

NEWSMOTO

Ducati Panigale V4 SP2: “The Ultimate Racetrack Machine”

NEWSMOTO

Στο ένατο και τελευταίο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς Ducati World Premieère 2022 , η Ducati αποκάλυψε το νέο Panigale V4 SP2: μια ειδική μοτοσυκλέτα σε μια αριθμημένη σειρά, σχεδιασμένη για να βιώσει πλήρως τo πάθος για οδήγηση στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Η SP2 βασίζεται στα μηχανικά μέρη της έκδοσης S, δηλαδή διαθέτει τον κινητήρα των 1103 κυβικών με του 215,5 ίππους και τις ημί-ενεργητικές αναρτήσεις δεύτερης γενιάς της Ohlins, καθώς επίσης και της κορυφαίες δαγκάνες Stylema-R της Brembo.

Το Panigale V4 SP2 ξεχωρίζει για τον εξοπλισμό του με τις τυπικές τεχνικές προδιαγραφές της συντομογραφίας “SP” (Sport Production) που συνδυάζονται με όλες τις βελτιώσεις που έγιναν από τους μηχανικούς της Ducati στο Panigale V4 2022 για να δημιουργήσουν την πιο υψηλών επιδόσεων Panigale ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Όπως προανέφερα όλες οι Panigale V4 SP2 θα είναι αριθμημένες και θα ξεχωρίζουν από το χρωματικό συνδυασμό “Winter Test” με μαύρα ματ φέρινγκ και ματ carbon φινίρισμα στους τροχούς και τα φτεράκια.

Η Ducati Performance έχει εξελίξει σε συνεργασία με την Akrapovič μια αγωνιστική εξάτμιση από τιτάνιο που είναι 5 κιλά ελαφρύτερη και αυξάνει την απόδοση κατά 12,5 ίππους φτάνοντας τους 228 ίππους!

Advertisement

Το εξελιγμένο πακέτο ηλεκτρονικών της V4 SP2 περιλαμβάνει 4 προγράμματα οδήγησης (Race A, Race B, Sport & Street), έλεγχο πρόσφυσης DTC, περιορισμό σούζας DWC, σύστημα εκκίνησης DSC και Cornering ABS.

Advertisement

Για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης στην πίστα και των δυναμικών χαρακτηριστικών του Panigale V4, η έκδοση “SP2” είναι εξοπλισμένη με  ζάντες carbon 5 διαιρούμενων ακτίνων 1,4 kg ελαφρύτερες από τις σφυρήλατο αλουμίνιο του Panigale V4 S.

Τον εξοπλισμό της SP2 ολοκληρώνουν τα CNC αγωνιστικά μαρσπιέ της Rizzoma, το διάφανο καπάκι του ξηρού μονόδρομου αγωνιστικού συμπλέκτη και η χαραγμένη τιμονόπλακα με τον αριθμό της μοτοσυκλέτας, καθιστώντας κάθε μοντέλο μοναδικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Νέα Ducati Panigale V4, ακόμα πιο ισχυρή και βελτιωμένη (+video)
Ducati Panigale R 422 Corse
Ducati Panigale V2 Troy Bayliss Edition