Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

newsmotoChoice: Τα 125άρια που ξεχωρίζουν

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsmotoChoice: Τα 125άρια που ξεχωρίζουν

NEWSMOTO

newsmotoChoice: Τα 125άρια που ξεχωρίζουν

NEWSMOTO

Το newsmoto επέλεξε εννιά μοτοσικλέτες και scooter στην δημοφιλέστατη κατηγορία 125 κ.εκ. για διασκεδαστικές, πρακτικές, οικονομικές και στιλάτες καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των 125 κ.εκ. τα τελευταία δύο χρόνια έχει κυριαρχήσει στην αγορά της χώρας μας. Οι λόγοι της έξαρσης της κατηγορίας έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους, αλλά σίγουρα ένας από τους σημαντικότερους είναι ο νέος νόμος ισοδυναμίας αδειών οδήγησης που άνοιξε τον δρόμο σε μια νέα μερίδα οδηγών να κάνουν το βήμα προς τους δύο τροχούς.

Η μικρή κατηγορία ωστόσο παραμένει η πιο πρακτική και προσιτή για εκείνον που θέλει μια ουσιαστική λύση στις αστικές του μετακινήσεις. Παράλληλα, ο αγοραστής έχει πλέον τρομερές επιλογές για να επιλέξει το δίκυκλο εκείνο που θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες μετακίνησής του.

Μοτοσικλέτες και scooter 125 κ.εκ. υπάρχουν αμέτρητες. Κάποιες είναι οικονομικές και πρακτικές, άλλες είναι στιλάτες και όμορφες. Υπάρχουν επίσης εκείνες που θα σε διασκεδάσουν και εκείνες που θα σε κινήσουν με ασφάλεια και άνεση, ενώ ανάμεσά τους θα συναντήσει κανείς και ηλεκτρικά μοντέλα με άκρως ενδιαφέρουσα τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Το newsmoto προτείνει μια ποικιλία από εννιά μοντέλα της κατηγορίας των 125 κ.εκ. που θα σε κάνουν να μην ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ