Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέος χρωματισμός και δύο μπαταρίες για το Yamaha Neo’s 2023 (+video)

Ελλάδα 3:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος χρωματισμός και δύο μπαταρίες για το Yamaha Neo’s 2023 (+video)

NEWSMOTO

Νέος χρωματισμός και δύο μπαταρίες για το Yamaha Neo’s 2023 (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha παρουσίασε νέο χρώμα Aqua του ηλεκτρικού scooter Neo’s με μεγαλύτερες δυνατότητες αυτονομίας χάρη στις δύο μπαταρίες.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha έχει μπει πλέον στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης παρουσιάζοντας ηλεκτρικά scooter και ποδήλατα σε διάφορες κατηγορίες τον τελευταίο χρόνο.

Το μοντέλο το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα της Μοτοδυναμικής είναι το Neo’s, ένα μικρό scooter με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, αθόρυβη λειτουργία και κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας.

Το Neo’s για το 2023 αποκτά έναν καινούριο χρωματισμό ο οποίος ονομάζεται Aqua με γαλάζια απόχρωση. Παραμένει νεανικό στον σχεδιασμό του με στρογγυλεμένες επιφάνειες και εκλεπτυσμένα γραφικά που κάνουν το ηλεκτρικό scooter πολύ ελκυστικό. Η δεύτερη αναβάθμιση έχει να κάνει με την τοποθέτηση δεύτερης μπαταρίας.

Advertisement
Advertisement

Το Neo’s Dual Battery είναι εξοπλισμένο με δύο αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου 50,4V/19,2Ah που μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Οι μπαταρίες ζυγίζουν 8 κιλά (90 κιλά το συνολικό βάρος του scooter) η μία και η αφαίρεσή τους γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο, ενώ ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 8 ώρες σε οικιακή πρίζα.

Advertisement

Αυτή η αναβάθμιση μεταφράζεται και σε μεγαλύτερη αυτονομία καθώς το Neo’s Dual Battery είναι ικανό να κινηθεί για περίπου 68 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.

Advertisement

Όσο για τις επιδόσεις, η Yamaha έχει ενισχύσει την απόδοση του ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 2,5 kW και 136 Nm ροπής και ελέγχεται από μονάδα YIPU.

Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί τροχοί 13 ιντσών εμπρός και πίσω για ακόμα καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, αλλά και άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement

Ο εξοπλισμός είναι εντυπωσιακός με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, οθόνη LCD με σύστημα συνδεσιμότητας μέσω ειδικής εφαρμογής, χώρος 27 λίτρων κάτω από τη σέλα (ένα jet κράνος) και LED φώτα.

Η νέα έκδοση του ηλεκτρικού scooter της Yamaha κοστίζει 4.420 ευρώ η οποία μειώνεται στα 2.945 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Βίντεο του νέου Yamaha Neo’s.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ευχάριστη έκπληξη της Yamaha
Τι καινούριο φέρνει η Yamaha Tracer 7 του 2023;
Η Yamaha εισάγει φέρινγκ από ανακυκλώσιμα υλικά