Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο μέλος στην οικογένεια CL της Honda

Ελλάδα 16:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο μέλος στην οικογένεια CL της Honda

NEWSMOTO

Νέο μέλος στην οικογένεια CL της Honda

NEWSMOTO

Η Honda παρουσίασε το νέο CL300 το οποίο περιμένουμε τους επόμενους μήνες και στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μοντέλα που τράβηξαν τα βλέμματα του κοινού για το 2023 ήταν το CL500 της Honda. Το scrambler ρετρό μοντέλο των Ιαπώνων ήταν βασισμένο στην Rebel 500, ωστόσο ο σχεδιασμός ήταν προσανατολισμένος στην ανάδειξη ενός scrambler μοντέλου που έλειπε από την κατά τα άλλα πλούσια γκάμα της Honda.

Το 2023 από ότι φαίνεται, η οικογένεια των CL θα επεκταθεί καθώς παρουσιάστηκε στις αγορές της Ασίας το νέο CL300. Πρόκειται για ένα μικρότερο scrambler το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μια με πιο σύγχρονη αισθητική με επίπεδη σέλα και στρογγυλό προβολέα, ενώ υπάρχει μια πιο vintage με αισθητική που θυμίζει enduro μοτοσικλέτες της δεκαετίας του 1980.

Advertisement
Advertisement

Το νέο CL300 είναι εξοπλισμένο με τον μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο των 286 κ.εκ. που συναντάμε στο CRF300L, ο οποίος αποδίδει 27 ίππους. Η ρύθμισή του φέρνει περισσότερη ροπή στις μεσαίες στροφές (26 Nm), ενώ το χαμηλό βάρος των 172 κιλών χαρίζει ζωηρές επιδόσεις. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ της Showa πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Για την ώρα το Honda CL300 έχει βρει το δρόμο του μόνο στις ασιατικές αγορές, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι τους επόμενους μήνες θα το δούμε και στην Ευρώπη. Άλλωστε η γκάμα της Honda στην συγκεκριμένη κατηγορία έχει αυξηθεί με τα On-Off CRF300L, αλλά και το σπορ naked CB300R.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα δούμε άραγε «ντυμένο» Honda Hornet; (+video)
Τι νέο φέρνει το Honda SH150 του 2023
Honda Transalp: Αυτή είναι η τιμή της (+video)

Advertisement