Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Honda Transalp: Αυτή είναι η τιμή της (+video)

Ελλάδα 6:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Transalp: Αυτή είναι η τιμή της (+video)

NEWSMOTO

Honda Transalp: Αυτή είναι η τιμή της (+video)

NEWSMOTO

Η Honda ανακοίνωσε την τιμή της πολυαναμενόμενης Transalp και είναι άκρως ανταγωνιστική!

Advertisement
Advertisement

Γνωρίζαμε ήδη τα περισσότερα πράγματα για το νέο Transalp της Honda, ακόμα και ότι αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στα μέσα Απριλίου, ωστόσο έμενε μόνο να μάθουμε την τιμή του. Πλέον γνωρίζουμε και την τιμή του νέου μοντέλου η οποία είναι στις 11.500 ευρώ. Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, ενώ θα υπάρχει και έκδοση SP με τα επετειακά χρώματα της Transalp στην τιμή των 11.750 ευρώ.

Πρόκειται για μια αρκετά ανταγωνιστική τιμή, ιδιαίτερα αν κοιτάξουμε λίγο τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα η νέα Suzuki V-Strom 800DE έρχεται στην τιμή των 12.195 ευρώ, η BMW F850GS στα 13.290 ευρώ, ενώ η Yamaha Tenere 700 κοστίζει 11.600 ευρώ. Ακόμα όμως και σε σχέση με τον ανταγωνισμό από την Κίνα το μοντέλο της Honda είναι πολύ ανταγωνιστικό αφού για παράδειγμα το CFMoto 800MT Touring κοστίζει 10.350 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Honda Transalp είναι εξοπλισμένο με τον καινούριο δικύλινδρο κινητήρα των 755 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 90,8 ίππους και 75 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως ρυθμιζόμενο σε πέντε στάδια traction control, τέσσερις επιλογές οδήγησης (Sport, Standard, Rain, Gravel και User), ρυθμιζόμενο σύστημα φρένου του κινητήρα και τέσσερις επιλογές απόκρισης στο γκάζι. Στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε και σύστημα quickshifter.

Το πλαίσιο είναι καινούριο, ατσάλινο τύπου διαμάντι και συνεργάζεται με αναρτήσεις της Showa με ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. εμπρός (διαδρομή 200 χιλ.) και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 208 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 16,9 λίτρα με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα φωνητικών εντολών και συνδεσιμότητα, LED φωτιστικά σώματα με σύστημα ειδοποίησης εκτάκτου ανάγκης ESS, USB θύρα φόρτισης και επιλογή χαμηλότερης σέλας (από 850 χιλ. στα 820 χιλ.).

Advertisement

Βίντεο της νέας Transalp XL750.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε το 125άρι Honda που κοστίζει κάτω από 3.000 ευρώ
Ποια ιστορικά δίκυκλα της Honda γίνονται ηλεκτρικά;
Επόμενη αναβίωση της Honda θα είναι το GB750