Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα χρώματα για την Triumph Tiger Sport 660

Ελλάδα 17:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα χρώματα για την Triumph Tiger Sport 660

NEWSMOTO

Νέα χρώματα για την Triumph Tiger Sport 660

NEWSMOTO

Η Triumph προσφέρει περισσότερες χρωματικές επιλογές για το Tiger Sport 660 του 2024.

Advertisement
Advertisement

Το πολυβραβευμένο Triumph Tiger Sport 660 είναι από εκείνες τις μοτοσικλέτες που μπορείς να ζήσεις για πάντα μαζί της. Συνδυάζει έναν εξαιρετικό οδηγικό χαρακτήρα ο οποίος ξεδιπλώνεται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας του αναβάτη.

Όσοι το έχουν εμπιστευθεί απολαμβάνουν ασφαλείς καθημερινές αστικές μετακινήσεις, άνετα ταξίδια με συνεπιβάτη και αποσκευές, γρήγορες βόλτες τα Σαββατοκύριακα και όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Απλά ανεβαίνει στη σέλα της και ξεκινάς.

Advertisement
Advertisement

Για το 2024 η sport adventure μοτοσικλέτα της Triumph αναβαθμίζεται ως προς τις χρωματικές επιλογές με τους Βρετανούς να προσθέτουν έναν λευκό (Snowdonia White) και έναν μαύρο χρωματισμό (Jet Black Graphite) οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στα μπλε και κόκκινο. Στην περίπτωση του λευκού έχουμε συνδυασμό μαύρου και λευκού σε πολλά σημεία, ενώ αντίθετα στο Jet Black υπάρχουν ασημί λεπτομέρειες.

Η Tiger Sport 660 είναι εξοπλισμένη με τον τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 81 ίππων και 64 Nm ροπής που συνδυάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης. Οι αναρτήσεις είναι της Showa και τα φρένα της Nissin με ABS, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 206 κιλά γεμάτη. Η νέα Triumph Tiger Sport 660 είναι διαθέσιμη από 9.590 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη δημόσια εμφάνιση της motocross Triumph (+video)
Triumph Scrambler 400X: Το νέο best seller των Βρετανών
Πόσο χρήσιμο είναι το Active Preload Reduction της Triumph Tiger 1200;

Advertisement