Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μοτοσικλέτα 125 κ.εκ. με πόσο;

Ελλάδα 18:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοτοσικλέτα 125 κ.εκ. με πόσο;

NEWSMOTO

Μοτοσικλέτα 125 κ.εκ. με πόσο;

NEWSMOTO

Η QJMotor παρουσίασε μια entry level μοτοσικλέτα με δελεαστική τιμή και δυναμικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor ανάμεσα στην ευρεία γκάμα των μοτοσικλετών στα 125 κ.εκ. διαθέτει την TRX 125, μια γυμνή μοτοσικλέτα πόλης με σύγχρονο σχεδιασμό και έντονο χαρακτήρα. Από τον σχεδιασμό του δεν λείπουν τα σπορ και νεανικά στοιχεία τα οποία το κάνουν αρεστό σε νέους και έμπειρου αναβάτες που θέλουν μια μοτοσικλέτα φιλική, οικονομική και εύκολη που θα τους δώσει το κάτι παραπάνω στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το TRX είναι σχεδιασμένο με μινιμαλιστικό τρόπο προκειμένου να είναι εργονομικά άνετο στην καθημερινότητα, ενώ παράλληλα καταφέρνει να ξεχωρίσει χάρη στις έξυπνες επιλογές κυρίως στην μάσκα εμπρός και την ουρά στο πίσω μέρος. Ενδιαφέρον έχουν οι νεανικοί χρωματισμοί και τα γραφικά, ενώ η θέση οδήγησης εγγυάται καλό έλεγχο κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του TRX 125 είναι ο άθραυστος μονοκύλινδρος, αερόψυκτος των 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους και 10 Nm ροπής. Χάρη στον σύγχρονο ψεκασμό το σύνολο έχει ομαλή απόδοση και μεγάλη οικονομία στο καύσιμο που σύμφωνα με την QJMotor βρίσκεται στο επίπεδο των 2,1 λίτρων ανά 100 χιλιομέτρων. Αυτό σημαίνει ότι με το ρεζερβουάρ των 13,5 λίτρων η μοτοσικλέτα μπορεί να διανύσει περισσότερα από 600 χιλιόμετρα!

Το βασικό σημείο διαφοράς στο νέο TRX 125 είναι η διασκεδαστική του οδηγική συμπεριφορά. Αυτό οφείλεται στο πολύ στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα το οποίο συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 35 χιλ. και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 260 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 240 χιλ. πίσω που συνεργάζεται με ABS, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 142 κιλά γεμάτη.

Advertisement

Η QJMotor TRX 125 είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς στην τιμή των 2.495 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
QJMotor SRK 125S: Λάτρης της καθημερινότητας
Στενή επαφή με το QJMotor SRT 800X
Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)