Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP Ινδίας Sprint: Νικητής ο φορμαρισμένος Μαρτίν

Ελλάδα 13:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP Ινδίας Sprint: Νικητής ο φορμαρισμένος Μαρτίν

NEWSMOTO

MotoGP Ινδίας Sprint: Νικητής ο φορμαρισμένος Μαρτίν

NEWSMOTO

Η βροχή έδωσε την ευκαιρία στον…. να πάρει μια εντυπωσιακή νίκη στην Buddh.

Advertisement
Advertisement

Λίγο μετά την ολοκλήρωσε των κατατακτηρίων δοκιμών στην Ινδία μια δυνατή βροχή τα έκανε… μούσκεμα με αποτέλεσμα να έχουμε καθυστέρηση στις διαδικασίες όλης της υπόλοιπης ημέρας. Οι συνθήκες βελτιώθηκαν μέχρι να ξεκινήσει ο Αγώνας Sprint ο οποίος τελικά πραγματοποιήθηκε σε στεγνή πίστα.

Ο Χόρχε Μαρτίν ήταν εκείνος που απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ο πιο φορμαρισμένος αναβάτης αυτήν τη στιγμή στο grid. Ο Ισπανός κατάφερε να επικρατήσει με εμφατικό τρόπο οδηγώντας την κούρσα από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτή η νίκη του επέτρεψε να πλησιάσει στους 33 βαθμούς τον πρώτο στη βαθμολογία Πέκο Μπανάια.

Advertisement
Advertisement

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο πρωταθλητή της Ducati. Ο Μπανάια ήταν δυνατός στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να κοντράρει τον Μαρτίν. Έμεινε σταθερά όμως στη 2η θέση και πήρε τους πολύτιμους 9 βαθμούς.

Μετά από πολύ καιρό είδαμε έναν καλό αγώνα από τον Μαρκ Μάρκεθ και την Repsol Honda. Ο Ισπανός ήταν σταθερός, γρήγορος και χωρίς να κάνει λάθη πήρε το βάθρο. Καλή ήταν η εμφάνιση και του teammate του Ζοάν Μιρ αλλά ο Ισπανός έκανε ένα λάθος και έπεσε από την 4η θέση.

Advertisement

Την εξάδα έκλεισαν οι Μπραντ Μπίντερ, Μάρκο Μπεζέκι και Φάμπιο Κουαρταραρό. Ο αναβάτης της KTM κατάφερε να αναρριχηθεί από την 14η θέση στην 4η, ενώ ο Μπεζέκι ενεπλάκη σε ένα ατύχημα στην πρώτη στροφή και μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα τερμάτισε τελικά 5ος. Στο ατύχημα της πρώτης στροφής έσπασε την κλείδα του ο Λούκα Μαρίνι.

Την Κυριακή στις 13:00 και αν δεν υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση θα έχουμε εκκίνηση του Grand Prix της Ινδίας.

Advertisement

Αποτελέσματα Αγώνα Sprint

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Ινδίας: Pole για τον Μπεζέκι, κυριαρχία των Ducati
MotoGP Ινδίας: Πρόγραμμα και προβλέψεις
Scooter με MotoGP γονίδια